Allen & Heath AHM 64 får mindre syskon

Enkel och skalbart

AHM är en familj av kraftfulla Audio Matrix-processorer som stöds av ett omfattande ekosystem av skalbara I/O-, kontroll- och Dante-lösningar. Designade för att passa perfekt för företag- och detaljhandels-, hotell- och utbildningsmiljöer och mycket mer. AHM-matrisprocessorer erbjuder integratörer att snabbt skapa system som bygger från ett enda styrelserum till ett komplett campus.

 

AHM-16

16x16 Matrix Mixer
8x8 Analoga in- och utgångar

AHM-32

32x32 Matrix Mixer
12x12 Analoga in- och utgångar

AHM-64

64x64 Matrix Mixer
12x12 Analoga in- och utgångar

KOMPROMISSLÖS KRAFT OCH FLEXIBILITET

AHM-processorer använder nästa generations FPGA-teknik och 96 kHz samplingsfrekvens, vilket ger Allen & Heaths hyllade ljudkvalitet och extremt låg latency på under millisekunden. Ljudmotorerna har kraften att leverera mycket mer bearbetning än de vanliga plattformarna med öppen arkitektur, inklusive 8-bands PEQ, gate, kompressor och delay på alla ingångskanaler, och 8-bands PEQ, 30-bands GEQ, kompressor, ANC, source väljare, limiter och delay på alla zonutgångar.

 

SPARA MED AHM

  • Med Allen & Heaths kompletta ekosystem av kontroll- och expansionsmöjligheter, behöver du inte slösa tid på att köpa och konfigurera tredjepartsutrustning.
  • Slipp supportärenden med firmwareproblem med Automatic Firmware Matching – uppdaterar alla enheter uppkopplat mot AHM-processorn.
  • Inga dolda kostnader. Vi debiterar dig inte för appar eller slår på extra serviceavgifter.
  • Inga kompromisser. AHM:s kraftfulla fasta arkitektur låter dig tillämpa full processering på alla dess ingångar och utgångar om du så önskar – så att du aldrig får slut på bearbetning och inte slösar tid på att jonglera med resurser.
  • Lätt att lära. Med sitt snygga, smarta gränssnitt gör AHM System Manager det enklare än någonsin att skapa kraftfulla ljudsystem – ingen tredjepartsprogrammering eller certifierad utbildning behövs.
  • "Goto" lösning. AHM är en oerhört skalbar lösning, så investera lite tid i den så kommer den att bli din grund för allt från barer till banker.