RCF lanserar ART9

EN REVOLUTION INOM BÄRBART LJUD


ART 9 kombinerar rå kraft och teknisk innovation för att pålitligt sätt leverera överlägsen klarhet med imponerande ljudtryck. Med RCF's-byggkvalitet och fullspäckad med premiumfunktioner är den den mest mångsidiga högtalaren för professionella applikationer - på vägen, på scenen och men även lämplig för fast installation.

Upplev stjärnklarhet och djup, kraftfull bas för dina professionella applikationer. Den nya dubbelförstärkta 2100W elektroakustiska designen ger imponerande ljudtrycksnivåer ocj enastående ljudkvalitet även vid användning utomhus och på långa avstånd. Kombinationen av specialdesignade drivers, avancerad DSP-bearbetning och en konstant riktningsvågledare ger sammanhängande täckning till lyssningsområdet med distorsionsfritt ljud och med den tillförlitligheten RCF är så kända för.

 


 

 

KRAFT SOM KÄNNS

Med 2100 W effekt är 2-kanals ART 9 Class-D förstärkare 50% kraftfullare än de tidigare modellerna, hanterar extrema ljudtrycksnivåer med ett extremt snabbt attack med realistiska transienter och mycket låg värmeförlust.

 


 

 

SUVERÄNA TRANSIENTER

Lätta och kraftfulla RCF-drivers har otrolig prestanda och är en referens i branschen. Den nya specialdesignade kompressionsdrivern har ökad noggrannhet och hållbarhet. Lågfrekvent givarkonstruktion får mer stabilitet över högre strömmar, med mindre snedvridning och bättre värmehantering.

 


 

 

BASS MOTION CONTROL

Den avancerade woofer-excursionshanteringen ökar linjäriteten och förbättrar bas-trycket med en radikalt ny strategi. BMC utökar de lägsta hörbara frekvenserna utan att påverka elementets stabilitet, vilket begränsar överutflykter för större tillförlitlighet och överlägsen prestanda vid höga volymnivåer.

 


 

 

SANN WAVEGUIDE

TRW-vågledaren efterliknar en resonansfri ren resistiv belastning som minskar högfrekvent distorsion av ett klassiskt horn. Med sin asymmetriska ljudformning ger vågledarens täckningsvinkel konstant riktning till hela lyssningsområdet och förbättrar också stereoeffekten.

 

 


 

 

Genom att slå samman RCF-egna FiRPHASE- och Bass Motion Control-algoritmer, unikt inställda för varje specifik modell, kommer publiken att uppleva absolut klarhet för sångreproduktion och djup, kraftfull basrespons. Det snygga kabinetten är av ett speciellt kompositmaterial av polypropen med en inre förstärkning av M-staget, vilket gör lådan enkel att bära och säker att montera på stativ eller vägg, alternativt flyga eller hänga i tross med flera tillgängliga riggpunkter.