Shure SLX-D + Wireless Workbench

Nu när världen sakteligen börjar öppnas upp igen är det dags att vi dammar av våra flight casear och återvänder till scenen - och då är det äntligen dags att börja prata om SLX-D Digital Wireless.

Shure lanserade systemet precis vid pandemins start och trots livet ännu inte är normalt, känns det som att vi äntligen kan börja planera händelser med vänner och familj och fira återkomsten av levande musik.

Handhållet, helt metall med OLED-skärm som låter dig kontrollera frekvens, batteri och anslutningsstatus samt ändra inställningar, var du än är. SLX-D har Shure's true Diversity så att du inte behöver oroa dig för störningar eftersom den alltid har en reservfrekvens i beredskap för att hålla signalen ren.

Enkla och dubbla mottagare gör detta trådlösa mellan-pris system perfekt för turnéband som vill använda flera system samt ha smidig hantering laddning som görs enklelt i laddstationer utan att ta bort batteriet från sändaren.

IR-synkroniserings- och enkel installationsguiden möjliggör en minimal installationstid men för användare som vill dyka djupare in i systemkonfigurationen kommer de senaste uppdateringarna att ge dig full kontroll när det gäller konfigurering av systemet. I kombination med vår Shure-ljudkvalitet och legendariska kapslar är SLX-D redo att rocka den trådlösa världen.

Wireless Workbench
Med Wireless Workbench 6 kan du med ett rikt användargränssnitt fjärrövervaka och hantera Shure trådlösa system utan att avbryta produktionen.
Hantera och övervaka trådlösa systemprestanda över ditt nätverk. Med tidslinjefunktionen kan du även spåra RF-data och granska dess effektivitet vid efterproduktion. Wireless Workbench 6 levererar perfekt prestanda i sinnet, från planering före show till analys av prestanda efter.

Shure Plus Channels
ShurePlus-channels möjliggör fjärrövervakning och kontroll i realtid av trådlösa Shure-system från telefon eller surfplatta. Funktionerna inkluderar ljudmätning, RF-indikator, ShowLink-signalstyrka och frekvensuppgifter med band-, grupp- och kanalinformation.

Huvudfunktioner SLX-D Digital Wireless

  • Enkel att installera och använda varje gång
  • Sändare av helt metall med systemkontroll och status från sändarens display
  • Professionellt nätverk och True Diversity
  • Enkel IR-synkronisering och installationsguide
  • Skalbar när du behöver växa med enkla och dubbla mottagare
  • Laddningsdockor
  • Brett utbud av tillgängliga kapslar
  • Pålitlig Shure Audio-kvalitet, RF-stabilitet, och tålig konstruktion
  • Fullt stöd för Wireless Workbench (sommaren 2021)
  • Shure Plus-Channel mobilapplikation (sommaren 2021)