Leter du etter et favorittmerke? Bla gjennom listen nedenfor for å finne akkurat etiketten du leter etter!
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Adamson

I mer än 30 år har Adamson-högtalare varit en viktig del för globala turnéer och festivaler, liksom installerade på några av de mest prestigefyllda arenorna runt om i världen. Beläget i Port Perry, Ontario; Adamson har mer än 100 högkvalificerade hantverkare inom olika discipliner, allt från design och utveckling till produktion. Alla produkter är lokalt producerade på denna plats i Kanada.

A

Se alla produkter

Allen & Heath

Med Allen & Heath så har vi en branchledande mixerbordstillverkare som bara växer och växer. Det passar oss helt utmärkt då vi går samma väg. För varje nylansering så presenteras unika produkter med unika tekniska möjligheter. Inriktade för live, studio, broadcast och installation så håller dom en ljud och hårdvarukvalité som gör användaren mer än nöjd.

A

Se alla produkter

Alva

ALVA är tillverkare av professional kablar byggda, enligt högsta standard och är perfekta komplement till RME's produkter. Ett omfattande urval av väl genomtänkta kablar som är utformade för att förenkla livet i studion eller på scenen.

A

Se alla produkter

Ecler

Pålitlighet är ett måste. ECLER konstruerar för att ge lång, solid och felfri arbetslivslängd, även under extrema användningsförhållanden. Produkterna är också väl genomtänkta ur miljöaspekt med planetens hälsa, energibesparing och koldioxidutsläpp i fokus. Eclers filosofi är att förse sina kunder med en globala lösningar med ett omfattande sortiment av produkter till fördelaktiga priser.

E

Se alla produkter

Funktion One

Funktion-One är en innovativ tillverkare av professionella högtalarsystem som hatft en unik metod att utforma akustiskt platta högtalarsystem, som endast kräver crossover, relativa delay och gain. och vinster. Fördelarna med detta tillvägagångssätt är bevarande av headroom och systemlinjäritet, samt subjektivt tydligare, mer naturlig ljudpresentation.

F

Se alla produkter

Funktion One

Genelec

Genelec är ett finländskt företag som knappast behöver någon presentation. Har sedan 1980 tillverkat aktiva högtalare, främst för professionella musikstudios och musiker samt för hemmabruk. Företaget grundades 1978 av Ilpo Martikainen i Idensalmi där även fabriken ligger.

G

Se alla produkter

Klotz

Klotz är globalt ledande tillverkare inom ljud-, video-, multimedia- och fiberoptiska kablar och produkterna används av uthyrningsföretag, inspelningsstudior, TV- och radio, teatrar, arenor, och till och med kryssningsfartyg. Klotz utökar ständigt sin stora kunskap till att omfatta kringutrustning och utformar anslutningssystem som är skräddarsydda för sina kablar.

K

Se alla produkter

Mackie

Mackie är en amerikansk tillverkare av professionella audioprodukter. Mackie grundades i Seattle 1988 av Greg Mackie och är av de primära tillverkarna hos LOUD Technologies.

M

Se alla produkter

Powersoft

Powersoft är ett italienskt företag som bildades 1995 och har sedan dess patenterat och tillverkat revolutionerade produkter inom live- och installerade ljudapplikationer, som bland annat Switch Mode Teknologin som levererar konsekvent höga effekter för Klass-D förstärkare som idag blivit en branchstandard.

P

Se alla produkter

RCF

I över 70 år har italienska RCF försett audiomarknaden med spännande produkter. Fokuset ligger på högtalare generellt. Utveckling samt tillverkning av komponenter görs helt i egen regi, något som utmärker RCF. Ett brett produktsortiment möter dagens behov från musiker, ljudtekniker, arkitekter och installatörer. Här hittar du det mesta från HiFi till PA, från portabla ljudsystem till stora arenasystem. RCF since 1949 – Benum, stolt distributör sedan 2020!

R

Se alla produkter

Renkus-Heinz

1979 startade Harro Heinz och Algis Renkus sitt företag i Kalifornien. Några år senare köpte Heinz sin partner ur verksamheten och fortsatte med att bygga en visionär organisation som förändrat hela vårt sätt att uppleva ljud. Tack vare Heinz innovationer och uppfinningar blev - och förblir - Renkus-Heinz synonymt med premiumljud fram till i dag.

R

Se alla produkter

RME

Lägsta latency - snabbaste prestandan - oöverträffad tillförlitlighet Oöverträffad prestanda varit en av hörnstenarna i RMEs produktdesign, och detta är ännu tydligare idag. RMEs vägran att kompromissa med någon aspekt av produktdesign eller tillverkning har resulterat i ett oöverträffat rykte för kvalitet, prestanda och tillförlitlighet.

R

Se alla produkter

Scott Dixon

Specialisterna här på Scott Dixon har designat, tillverkat och levererat skräddarsydda casear till musikindustrin i nästan fem decennier och under hela den tiden har innovation legat varmt om bolagets hjärta. Detta har tagit dem till en ledande position inom case och skåp för instrument, bandutrustning, scenbelysning och mycket mer.

S

Se alla produkter

Scott Dixon

Shure

SHURE – amerikansk världsledande mikrofontillverkare med ikonstatus på audiomarknaden. Shure kan presentera en imponerande, snart 100-årig resa från Chicago,Illinois till dagens globala närvaro. Sedan decennier har Shure varit ett självklart val inom Scen & Live och sedan ett antal år är Shure även en stor och kraftfullt växande aktör inom området A/V och digital mötesteknik. Vi på Benum Sweden är ödmjuka inför möjligheten att dela vår egen resa tillsammans med Shure som svensk exklusiv distributör.

S

Se alla produkter

Tascam

I decennier har Tascam varit valet för musiker, ingenjörer och broadcasters över hela världen genom att kombinera branschledande ljudegenskaper med legendarisk tillförlitlighet. Och med lösningar som är utformade för stor mängd olika ljudapplikationer tillgodoser Tascams produkter dagens främsta användare och fortsätter definiera ljudet av modern inspelning.

T

Se alla produkter

Xilica

Xilica har varit ett framstående namn i utvecklingen av klassledande konfigurerbara DSP-system sedan det grundades 2002 och var övertygade om att optimerade, avancerade ljudprocessorer skulle vara avgörande för att förverkliga potentialen i nästa generations ljudsystem för både live och installation. Xilica, tillskriver sin framgång till ett bestående fokus på några nyckelfaktorer: Människor Passion Prestanda

X

Se alla produkter

ZCASE

ZCASE - Tillverkare av flight Cases baserade på högkvalitativa plywood- och aluminiumprofiler samt lås, handtag och annan hårdvara. Casen är tillverkade med exceptionellt god kvalitet och kan special-byggas efter behov.

Z

Se alla produkter