Ditt företags konto är spärrat och du kan inte lägga nya beställningar hos oss. Om du har frägor, vänligen kontakta accountingsweden@benum.com.

Kolumnhögtalare

Visa som Listvy Rutnät

Viser 1-12 av 20 produkter

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. RCF 20x3,5in speakers, 96 dB Max SPL, RDNet, White
  Pris på förfrågan

  DIGITALT STYRBARA KOLUMNHÖGTALARE
  Vertikalt styrbart array/kolumnhögtalare med kraftfullt och kristallklart ljud. Den avancerade DSP-tekniken gör det möjligt att kontrollera ljudzonen så att den når lyssnaren utan att störas av väggar eller oönskade områden. Aluminiumkabinetten är utformad för att försvinna sömlöst i arkitekturen och finns i svart och vitt samt en custom-modell som kan lackeras i valfri RAL-färg.

 2. RCF 20x3,5in speakers, 96 dB Max SPL, RDNet, Black
  Pris på förfrågan

  DIGITALT STYRBARA KOLUMNHÖGTALARE
  Vertikalt styrbart array/kolumnhögtalare med kraftfullt och kristallklart ljud. Den avancerade DSP-tekniken gör det möjligt att kontrollera ljudzonen så att den når lyssnaren utan att störas av väggar eller oönskade områden. Aluminiumkabinetten är utformad för att försvinna sömlöst i arkitekturen och finns i svart och vitt samt en Custom som kan lackeras i valfri RAL-färg.

 3. RCF 12x3,5in speakers, 94 dB Max SPL, RDNet, RAL
  Pris på förfrågan

  DIGITALT STYRBARA KOLUMNHÖGTALARE
  Vertikalt styrbart array/kolumnhögtalare med kraftfullt och kristallklart ljud. Den avancerade DSP-tekniken gör det möjligt att kontrollera ljudzonen så att den når lyssnaren utan att störas av väggar eller oönskade områden. Aluminiumkabinetten är utformad för att försvinna sömlöst i arkitekturen och finns i svart och vitt och en custom-modell som kan lackeras i valfri RAL-färg.

   
 4. RCF 20x3,5in speakers, 96 dB Max SPL, RDNet, RAL
  Pris på förfrågan

  DIGITALT STYRBARA KOLUMNHÖGTALARE
  Vertikalt styrbart array/kolumnhögtalare med kraftfullt och kristallklart ljud. Den avancerade DSP-tekniken gör det möjligt att kontrollera ljudzonen så att den når lyssnaren utan att störas av väggar eller oönskade områden. Aluminiumkabinetten är utformad för att försvinna sömlöst i arkitekturen och finns i svart och vitt och denna custom-modell som kan lackeras i valfri RAL-färg

Visa som Listvy Rutnät

Viser 1-12 av 20 produkter

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Benum representerar exklusivt flera av världens mest kända varumärken inom audio.
Search engine powered by ElasticSuite