Ditt företags konto är spärrat och du kan inte lägga nya beställningar hos oss. Om du har frägor, vänligen kontakta accountingsweden@benum.com.

Point source-högtalare

Visa som Listvy Rutnät

Viser 1-12 av 75 produkter

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Adamson S10p 2x10"-1x3" Point Source biamped 70x40
  Pris på förfrågan

  S10p är ett 2-vägs, full-range point source högtalare med två ND10-LM Low-Mid-drivers (2x 16 Ω) och en NH3-8 1,4” utgångskompressionsdriver (8 Ω). De prolate sfäroidala vågledarna producerar ett nominellt spridningsmönster på 70° x 40° (H x V), roterbart i steg om 90°. Vågledarens design säkerställer lika tonal balans när man rör sig utanför det avsedda täckningsmönstret, vilket ger naturligt ljud med ingen diffraktion eller lobning.

 2. Adamson Point 12P - 60 x 40
  Pris på förfrågan

  Point 12 är den mest mångsidiga i Point-serien och erbjuder både hifi samt hög SPL-hantering. Point 12 rekommenderas där hög effekt krävs med en måttlig mängd lågbas. Användare av Point 12 kan ta på sig nästan vilken uppgift som helst, oavsett om det är replay-system, liveband eller talsystem. Dess kompakta storlek gör den till ett bra alternativ till Point 15, där maximal lågbas inte behövs.

 3. RCF 8in + 1,7in, 1000Wrms, RDNet
  Pris på förfrågan

  TT+ High Definition Touring and Theatre är RCF:s flaggskeppslösning för turné, stora livekonserter, scenkonst, sportevenemang, ljudförstärkning och avancerade fasta installationer. Låg vikt och enkel installation, robust och pålitlig hårdvara och utrustning för att flyga lösningarna, fjärrövervakning och kontroll via RDNet. TT+ består av aktiva och passiva modeller, point source, vertikal och horisontell distribution med högsta ljudprestanda och maximal skalbarhet.

 4. RCF 10in + 1,7in, 1000Wrms, RDNet
  Pris på förfrågan

  TT+ High Definition Touring and Theatre är RCF:s flaggskeppslösning för turné, stora livekonserter, scenkonst, sportevenemang, ljudförstärkning och avancerade fasta installationer. Låg vikt och enkel installation, robust och pålitlig hårdvara och utrustning för att flyga lösningarna, fjärrövervakning och kontroll via RDNet. TT+ består av aktiva och passiva modeller;  pointsource, vertikal och horisontell distribution med högsta ljudprestanda och maximal skalbarhet.

 5. RCF Digital active speaker 10" + 1", 700Wrms, 1400Wpeak
  PRIS FRÅN
  Vägl. Inkl. Moms Exkl. Moms
  Ditt pris per Stk Vägledande pris per Stk inkl moms Exkl. Moms

  ART 710-A MK5 är en unik produkt i sin kategori. 1,75" kompressionsdrivern erbjuder unik rösttydlighet och ljudprojektion. 10" bashögtalaren erbjuder en extremt linjär respons och en exakt, djup lbas med god kontroll. Elementen tillverkas med de mest avancerade monteringsteknologierna. Förstärkaren levererar 1400 watt och är kontrollerad av en DSP som tar hand om delningsfilter, eq, faskontroll, limiter och högtalarskydd.

 6. Adamson IS5c - 2x NL4 + Barrier Strip SLR rigging White
  Pris på förfrågan

  IS5c är en ultrakompakt, lätt, passiv 2-vägs koaxialhögtalare, med ett 100° koniskt spridningsmönster. Högtalaren är designad för att producera linjärt högupplöst ljud över hela den avsedda bandbredden och innehåller ett koaxialelement med 1,4" kupolkompressionsdriver kombinerad med en 5" bas.IS5c lämpar sig för att komplettera större system som fills eller för att hantera mindre applikationer på egen hand, som exempelvis scenkonst, konferensrum, nattklubbar, restauranger och gudstjänsthus.

Visa som Listvy Rutnät

Viser 1-12 av 75 produkter

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Benum representerar exklusivt flera av världens mest kända varumärken inom audio.
Search engine powered by ElasticSuite