Ditt företags konto är spärrat och du kan inte lägga nya beställningar hos oss. Om du har frägor, vänligen kontakta accountingsweden@benum.com.
 1. Shure Nexadyne - Den ultimata mikrofonen för turnérande musiker!

  Shure Nexadyne - Den ultimata mikrofonen för turnérande musiker!

  SHURE SLÄPPER NEXADYNE - DEN ULTIMATA SÅNGMIKROFONEN FÖR TURNÈRANDE MUSIKER

  Innovation tar ingen paus och därför är det ultimata inom dynamiska sångmikrofoner här: Nexadyne™ Dynamic Vocal Microphones. Genom att förena banbrytande akustisk signalbehandling med enastående polära mönster levererar dessa mikrofoner en äkta återgivning av ljud som säkerställer att varje sångframförande når varje hörn med precision och

  Läs mer »
 2. Shure MXA902 klarar FROST & SULLIVANS krävande test ”ANALYST GAUNTLET”.

  Shure MXA902 klarar FROST & SULLIVANS krävande test ”ANALYST GAUNTLET”.

  REVOLUTIONERA DIN LJUDUPPLEVELSE MED SHURE MXA902

  I dagens snabbt föränderliga AV-teknikvärld är det avgörande med sömlösa ljudlösningar, ofta i små till medelstora konferensrum som är den största kategorin sett till totalt antal rum. Det är där Shure MXA902 kommer in i bilden som en unik lösning över alla andra alternativ på marknaden.

  Med sin nästa generations arrayteknik säkerställer MXA902 exakt ljudupptagning, eliminerar oönskat brus och levererar kristallklar ljudkvalitet till varje deltagare i rummet.

  Dessutom är MXA902 utrustad med Automatic Coverage™-teknologi som justerar ljudfokuseringen när människor rör sig i konferensrummet under möten eller möblerar om mellan möten. Detta säkerställer optimal ljudkvalitet

  Läs mer »
 3. Shure and Neat förvandlar mötesupplevelsen i komplexa miljöer

  Shure and Neat förvandlar mötesupplevelsen i komplexa miljöer

  Chicago, 23 april 2024 — Shure den legendariska tillverkaren av mikrofoner och audioutrustning och Neat, en banbrytande leverantör av videoenheter, tillkännager ett samarbete för att leverera en förbättrad mötesupplevelse i stora och akustiskt utmanande miljöer.

   

  Genom att gå samman säkerställer Shure och Neat en sömlös integration mellan Neat Bar Pro, en kraftfull videomötesbar från Neat, och flera lösningar från

  Läs mer »
 4. Shure släpper MV7+ - En uppdaterad version av den mest populära podcastmikrofonen MV7

  Shure släpper MV7+ - En uppdaterad version av den mest populära podcastmikrofonen MV7

  MV7+ PODCAST MICROPHONE

  XLR/USB-C HYBRID CARDIOID DYNAMIC MICROPHONE

  Uppfräschad med en anpassningsbar LED-pekskärm, kraftfulla DSP-funktioner och ännu bättre ljud, MV7+ Podcast Microphone är en dynamisk mikrofon byggd för kräsna podcasters, streamers och musiker. Denna uppdaterade version erbjuder USB-C- och XLR-utgångar, ett förbättrat Auto Level Mode, samt ett nytt digitalt popfilter, realtids

  Läs mer »
 5. Leasingkampanj - en trygg och långsiktigt hållbar ekonomisk lösning.

  Leasingkampanj - en trygg och långsiktigt hållbar ekonomisk lösning.

  Expandera din business idag med hjälp av Benum Leasing -
  En trygg och långsiktigt hållbar ekonomisk lösning.


  Benum bjuder på kostnaderna för 3 månader förskjuten start!

  Vi står nu inför den mest aktiva perioden på året för oss alla som livnär oss på event och uthyrning av ljudutrustning. Benum i nära samarbete med Edge Finans erbjuder dig nu som kund ett synnerligen förmånligt erbjudande där ni vid upplägg

  Läs mer »
 6. Vi åker såklart med på Monitor Roadshow i april!

  Vi åker såklart med på Monitor Roadshow i april!

  Vi är mycket glada över att informera att vi kommer delta i Monitor RoadShow södra 8-11 april!

  Som vanligt tar vi med oss ett proppfullt mässbås med massa intressanta prylar: Trådlöst och mötesrumsteknik från Shure. dLive, Avantis, SQ, AHM och CQ från Allen & Heath, CS från Adamson, Unica från Powersoft, switchar från Agora och Netgear och mycket mer!

   

  Hade du inte möjlighet att åka på ISE i år?

  Oroa dig inte, vi kommer ta med de flesta av nyheterna från våra tillverkare; såsom nya supersmarta trådlösa systemet MXW neXt 2, och kompakta takmikrofonen MXA901 från Shure. Avantis Solo från Allen & Heath. Även smarta Verso från Powersoft och lilla smarta installationsförstärkaren Tascam MA-BT240 får också plats.

  Läs mer »
 7. Xone 92 fyller 20 år och firas med en Limited Edition utgåva!

  Xone 92 fyller 20 år och firas med en Limited Edition utgåva!

  Xone:92 Limited Edition är en limiterad jubileumsmodell som firar 20 år med den ikoniska mixern!

  Den limiterade modellen kombinerar 92'ans klassiska stil med moderna förbättringar för att leverera den bästa versionen någonsin av den legendariska analoga DJ-mixern.

  Mixerns design är en hyllning till den ursprungliga produktionen med en "remixad" version av den mycket älskade och eftertraktade topppanelen och konstverket i silver. Under huven ger en omarbetad RIAA-förförstärkare

  Läs mer »
 8. Allen & Heath - Introduktionskurser våren 2024

  Allen & Heath - Introduktionskurser våren 2024

  Skulle du vilja känna dig säkrare och bli mer bekväm med Allen & Heaths produkter?

  Vi bjuder in till en introduktionskurs där du får möjlighet att få lära känna Allen & Heaths populära och väl genomtänkta ekosystem. 
   
  Kursen kommer ge dig möjlighet att få lära känna fyra AH-system med liknande arbetsflöden och gemensamma I/O enheter; dLive, Avantis, SQ och CQ*.  
  Kursen är även upplagd så du även får praktisk erfarenhet av produkterna samt får möjlighet att få svar på alla dina frågor. 

  Introduktionskurserna hålls under fyra tillfällen som dagskurser, med start klockan 10:00 och avslutning klockan 15:00. De äger rum i våra lokaler i Västberga och inkluderar lunch. Kurserna är strukturerade för att ge en övergripande

  Läs mer »
 9. Shure Designer 6 - Nu med stöd för 802.1x, Mac OSX och mycket mer.

  Shure Designer 6 - Nu med stöd för 802.1x, Mac OSX och mycket mer.

  Designer System Configuration Software gör det möjligt för integratörer och systemplanerare att designa, distribuera och sömlöst driftsätta installationer av nätverksanslutna ljudsystem som består av Microflex® Advance-mikrofoner, ljudgränssnitt, IntelliMix® digitala signalprocessorer, Microflex-högtalare och tillbehör. Shure Designer 6 är helt omarbetat och omdesignat för att förenkla arbetsflöden från slut till ände och möjliggöra intuitiva layouter. Shure Designer 6 är en effektiv applikationsprogramvara designad för att effektivisera driften.

  Efterlängtade nyheter i Designer 6:

  PC- och Mac-kompatibel: Designer 6 är tillgänglig för både PC- och Mac-plattformar för större bekvämlighet och effektivitet.

  Rumsinformation på

  Läs mer »
 10. Shure och Crestron - Revolutionärt samarbete

  Shure och Crestron - Revolutionärt samarbete

  Certifierad enkelhet

  Läs mer »
 11. Tascam Sonicview får fullt stöd för SMPTE ST 2110 AV-nätverk

  Tascam Sonicview får fullt stöd för SMPTE ST 2110 AV-nätverk

  Tascam har tillkännagett utvecklingen av ett expansionskort för deras Sonicview-konsoler som kommer att erbjuda fullt stöd för nätverksstandarden SMPTE ST 2110 AV. IF-ST2110 möjliggör åtkomst till 64 ljudin- och utgångskanaler med komplett nätverksredundans i enlighet med SMPTE ST 2022-07, samt stöd för SMPTE ST 2110-30/31, NMOS, AES67 och SAP. Denna produkt planeras att släppas globalt under sommaren 2024.

  I takt med den globala trenden mot IP-baserade AV-lösningar ökar behovet av produkter som är fullt kompatibla med olika AV-over-IP-protokoll, anpassade för varje specifik applikation. Denna trend motiveras av önskan att förbättra systemflexibiliteten, implementera effektivare arbetsflöden och dra nytta av de övergripande kostnadsfördelarna som IP-baserade lösningar kan erbjuda.

  Hela broadcast industrin implementerar allt oftare SMPTE ST 2110 och AES67 AV-nätverk, men det förekommer även situationer där olika IP-protokoll används. Förmågan att ansluta mellan flera forma

  Läs mer »
 12. Shure SLX-D Portable - Nya bärbar mottagare och Plug-On sändare

  Shure SLX-D Portable - Nya bärbar mottagare och Plug-On sändare

  Vi är glada över att kunna meddela att Shure expanderar SLX-D familen med nya SLX-D Portable Systems! Den nya bärbara SLXD5-mottagaren och SLXD3 Plug-On-sändaren kommer att vara ett måste oavsett om du är en professionell videofotograf, ute på fältet eller en platsljudmixer och behöver stressfri ljudinspelning.

  Läs mer »
 13. Shure ADX3 - Axient® Digital Plug-sändare med ShowLink®

  Shure ADX3 - Axient® Digital Plug-sändare med ShowLink®

  Lämna boommikrofonen, plantmikrofonen och intervjumikrofonen exakt där de är och gör nödvändiga sändarjusteringar från din vagn, väska, kamera eller lastbil. Axient Digital ADX3 plug-on sändare med ShowLink ger omfattande, realtidskontroll av alla sändarparametrar från mixpositionen. ADX3 plug-on sändare har en säker XLR-kontaktdesign, stöd för både Shure SB900-seriens uppladdningsbara batterier och AA-batterier, och enkla, användarvänliga kontroller och menyer.

   

  • Axient Digital ADX-serien trådlös plug-on sändare
  • ShowLink aktiverad för omfattande, realtidskontroll av alla Axient Digital-sändarparametrar från mixpositionen
  • Patenterad låsmekanism för
  Läs mer »
 14. Nytt från Tascam! Smart miniförstärkare, hörlur och Blurayspelare

  Nytt från Tascam! Smart miniförstärkare, hörlur och Blurayspelare

  MA-BT240

  Installationsförstärkare för

  Läs mer »
 15. MXA901 - Ny kompakt takarray från Shure!

  MXA901 - Ny kompakt takarray från Shure!

  Microflex Ecosystem fortsätter att växa! Shure har just presenterat det senaste tillskottet till sin Microflex Advance-serie av arraymikrofoner, MXA901 Conferencing Ceiling Array Microphone.

  Det är Shures minsta takpanel någonsin och uär ett attraktivt alternativ för kunder som kräver en diskret, förenklad men ändå högpresterande lösning för som är kompatibel med all typ av inredning.

  Shures elegantaste takmikrofon hittills,

  Läs mer »
Sida
Search engine powered by ElasticSuite