Mikrofoner

Visa som Listvy Rutnät

Viser 1-12 av 101 produkter

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Shure MXW6 Microflex Boundary tranceiver
  Vänligen välj alternativ för att se pris och lagerstatus

  Shure MXW6 er en boundary mikrofon som er kompatibel med Microflex trådløse systemer. Med et lavprofildesign tilgjengelig i svart eller hvitt og kardioide eller omni polarmønster, tillater MXW6 fleksibel plassering med utmerket lydopptak på hvilken som helst overflate foran én eller flere talere. Alle Microflex Wireless-sendere leverer uberørt lydkvalitet, intelligent trådløs ytelse, kryptert overføring og avansert oppladbarhet for konferanse- og presentasjonsapplikasjoner.

 2. Stem Ecosystem Wall Speakerphone
  PRIS FRÅN
  18990 Vägledande inkl moms
  Ditt pris per Stk Vägledande pris per Stk inkl moms Exkl. moms

  Stem Wall är optimerad för att sitta på en plan yta eller för att monteras på vägg och är en mikrofon / högtalare av hög kvalitet som gör alla miljöer till ett professionellt konferensrum. Utrustad med 15 mikrofoner som utför äkta beamforming plus full-range högtalare och subwoofers, garanterar Wall att allas röst blir hörd.

 3. Stem Ecosystem Table Speakerphone
  PRIS FRÅN
  11690 Vägledande inkl moms
  Ditt pris per Stk Vägledande pris per Stk inkl moms Exkl. moms

  Stem Table är optimerad för bordsskivor och plana ytor och är en högtalartelefon av hög kvalitet som gör alla miljöer till ett professionellt konferensrum. Utrustad med nio mikrofoner med riktade "beams" plus en innovativ nedåtvänd högtalare för förbättrad prestanda, tar Table kvaliteten på dina möten till nästa nivå.

Visa som Listvy Rutnät

Viser 1-12 av 101 produkter

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Benum representerar exklusivt flera av världens mest kända varumärken inom audio.
Search engine powered by ElasticSuite