Ditt företags konto är spärrat och du kan inte lägga nya beställningar hos oss. Om du har frägor, vänligen kontakta accountingsweden@benum.com.

ISO-certifiering

Benum Sweden AB är stolta över att ha uppnått ISO 9001 och ISO 14001 certifiering. ISO 9001 är enligt SIS definition är en ledningssystemstandard för verksamhetsprocesserna i en verksamhet och under ISO 14001 samlas alla standarder som berör miljöledning, den kallas därför för miljöledningsstandarden.

ISO 9001

ISO 9001 är en internationellt erkänd certifiering av kvalitetssystem.

Benum tillhandahåller expertis, teknisk service och användarsupport inom audio. Förutom högt kvalificerade medarbetare använder vi en rad verktyg för att säkerställa bästa möjliga upplevelse för våra leverantörer, kunder och anställda.

När du köper varor och tjänster från Benum ska du vara trygg med att du möter hög kompetens och professionell integritet på alla nivåer och att vi ständigt arbetar för att bli ännu bättre. ISO 9001-certifieringen är ett erkännande av detta.


ISO 14001

ISO 14001 är en internationellt erkänd miljöcertifiering.

Benum strävar efter att vara en pionjär inom miljöhantering och tänka ett steg ytterligare utöver pålagda regler och lagstiftningar. Vi arbetar systematiskt med att hitta lösningar som säkerställer minsta möjliga miljökonsekvenser av vår verksamhet.

När du köper varor och tjänster av oss kan du vara säker på att vi gör allt vi kan för att minimera vårt miljöavtryck och ständigt arbetar för att förbättra oss själva. ISO 14001-certifieringen bekräftar detta.


Search engine powered by ElasticSuite