Adamson släpper Load Library 5.3 för Lake


Adamson System Engineering har släppt Adamson Load Library 5.3 för Lake Processorer. Denna uppdatering optimerar användarvänligheten för både linjär fas och konventionella crossover-inställningar genom att introducera ett enhetligt förinställt namnschema.

Standardinställningarna för E-, S- och IS-seriens lådor använder linjära fasövergångar med subwooferpresets som använder motsvarande latency-kompensation och är tidsinställda när de placeras på samma avstånd till referenspositionen. Ytterligare inställningar för S- och IS-seriens point source lådor ger 5 ms mindre latency genom att använda konventionella delningsfilter. För full flexibilitet ingår ytterligare subwoofer-presets som är tidsanpassade till konventionella crossover-presets i subs-mappen. Dessa kan också användas när subwoofers är placerade längre bak från referenspositionen för att undvika att lägga på ytterligare fördröjning på line arrays eller point sources. Konventionella delningsfilter och motsvarande subwooferinställningar är markerade med "CC" i det förinställda namnet.

Adamson Load Library 5.3 ingår i den nya versionen av Lake Controller v7.0.7. Adamson rekommenderar användning av Lake Controller v7.0.7.