Adamson Vergence Group - VGt förändrar inte bara spelet – det omdefinierar det

Adamson avtäcker VGt: The Future of High-Performance Audio

Adamson är stolta över att tillkännage lanseringen av VGt, den första produkten i sin nya Vergence Group, som sätter en ny standard för högpresterande ljudprodukter med sömlös integration.

“VGt representerar mer än ett tekniskt framsteg; det är nästa nivå inom ljudteknik, designad för att leverera oöverträffad kraft och ljudprestanda. VGt förändrar inte bara spelet – det omdefinierar det."
- Jochen Sommer, Operations Director EMEA

Innovativ teknik möter exceptionell design
 
I hjärtat av VGt ligger Adamsons patenterade midrange-teknik, som definierar kapaciteten hos ett line array-system. I kombination med inbyggd klass-D-förstärkning, redundant och kedjekopplad Milan AVB och omfattande DSP, levererar VGt häpnadsväckande kraft och klarhet samtidigt som den bibehåller en förvånansvärt kompakt storlek och vikt.

"Genom åren har vi alltid lyckats förnya oss med design som leder fältet inom högtalarutveckling, med fokus på mellanregister. När jag föreställde mig M140 var konceptet att föra kraften i vår banbrytande M200-driver till en koncentrisk line array-låda, samtidigt som prestandan förbättras. Det vårt team har lyckats producera med VGt överträffar det bästa som marknaden har att erbjuda."
 - Brock Adamson, VD och koncernchef.

VGt är inte bara ytterligare en högtalare; det är en storformatsserie som är noggrant utformad för användning på arenor, festivaler, konserthallar och mer därtill. Denna banbrytande produkt kommer förändra hur publiken upplever liveljud.

Anpassningsbar täckning

VGt förstår att varje plats har unika akustiska utmaningar och erbjuder varierande lågfrekventa täckningsmönster. Användare kan välja mellan olika kardioida eller icke-kardioida konfigurationer för att skräddarsy ljudtäckningen exakt efter behov.
 
Effektivt riggsystem

Vårt riggsystem Autolock© tillåter en enskild tekniker att snabbt och säkert installera ett helt system, en innovation som effektiviserar processen och sparar både tid och arbetskostnader.


Ett komplett ekosystem

VGt är mer än en fristående produkt – det är en del av ett omfattande ekosystem. Detta inkluderar brackets, dollys, tillbehör och covers, alla designade för att fungera sömlöst med vår Array Intelligence-programvara. Denna kraftfulla kombination förbättrar design, distribution, kontroll och övervakningsmöjligheter i både mobila och installationsmiljöer.
 
Optimering utan kompromisser

Från början kommer VGt-användare att dra nytta av Adamsons optimeringsfunktion, som säkerställer korrigering av bredbandstäckning utan att lägga till någon latens, för en optimal lyssningsupplevelse.
 
Att använda ArrayIntelligence-mjukvaran möjliggör en sömlös kombination av VGt med CS-serien, medan Adamson Bridge stänger gapet för att integrera alla äldre jordförstärkta system.
 
"Efter år av intern utveckling och testning startar lanseringen av VGt en pilotfas med en handfull exklusiva partners som flitigt använder VGt på turnéer. De första utplaceringarna fick inget annat än positiv feedback. Under det kommande året kommer vi att anordna livedemonstrationer för att ge alla stora möjligheter att uppleva VGt i aktion."
– Pieter van Hoogdalem, affärsutvecklingsstrateg.
 
Maximerad effektivitet

Dockningsdesignen optimerar lastbilsutrymmet och inkluderar en platt plattformsalternativ för ytterligare staplingsflexibilitet, som rymmer både 3-höga och 4-höga konfigurationer.
 
Med energieffektiv och lätt elektronik i varje högtalare minskar rackutrymmet drastiskt. Som ett exempel kräver en array med 18 VGt 4 rackenheter och endast 6 power- och nätverks-homeruns. Däremot kräver nuvarande rackförstärkta arrayer av liknande storlek mer än 20 rackenheter och erbjuder mindre utrymme och kontroll. Eftersom högtalarkablar praktiskt taget är eliminerade i VGt sker ingen förlust av högtalarkabel och även långa hemmakörningar är möjliga utan att det påverkar kvaliteten. Genom att göra sig av med det mesta rackutrymmet och transportera alla utrymmeskrävande tillbehör på dockan, bildar VGt det tätaste lastbilspaketet som möjligt, vilket bidrar till minskad miljöpåverkan.

Mångsidiga brackets

Ett underhängsfäste utökar VGt:s funktionalitet, vilket gör att användare kan flyga CS10 under VGt. Den fungerar också som en tillbakadragbar ram och en säker punkt för arrayen under svåra väderförhållanden.
 
VGt är inte bara ytterligare en högtalare; det är en storformatsserie som är noggrant utformad för användning på arenor, festivaler, konserthallar och mer därtill. Denna banbrytande produkt kommer förändra hur publiken upplever liveljud.