Allen & Heath  - Introduktionskurser våren 2024

Skulle du vilja känna dig säkrare och bli mer bekväm med Allen & Heaths produkter?

Vi bjuder in till en introduktionskurs där du får möjlighet att få lära känna Allen & Heaths populära och väl genomtänkta ekosystem. 
 
Kursen kommer ge dig möjlighet att få lära känna fyra AH-system med liknande arbetsflöden och gemensamma I/O enheter; dLive, Avantis, SQ och CQ*.  
Kursen är även upplagd så du även får praktisk erfarenhet av produkterna samt får möjlighet att få svar på alla dina frågor. 

Introduktionskurserna hålls under fyra tillfällen som dagskurser, med start klockan 10:00 och avslutning klockan 15:00. De äger rum i våra lokaler i Västberga och inkluderar lunch. Kurserna är strukturerade för att ge en övergripande introduktion till hela Allen & Heaths ekosystem. Under kurserna kommer du få möjlighet att praktiskt utforska och bekanta dig med de olika produktfamiljerna dLive, Avantis, SQ och CQ.
 
Inga förkunskaper om Allen & Heaths produkter krävs, däremot är det bra med grundläggande kunskaper inom digitala mixerbord eller digital mixning. 

*CQ är inte kompatibel med dessa I/O enheter. 

Dessvärre är alla kurstillfällen fullsatta men vi jobbar på att försöka anordna fler, både hos oss i Stockholm och på andra orter. 
Fyll i formuläret nedan så blir du inbjuden och har förtur till platserna.