Allen & Heath Trade up!

Allen & heath - Trade up!

Nu när vardagen äntligen gått tillbaks till ett ganska normalt läge, efter en lång periods svårigheter med ostabila leveranser - för oss och alla er kunder,  så nu vi vill ge något tillbaks!

Därför erbjuder vi 50.000,- ex moms i inbytesrabatt vid köp av ett komplett dLive system, (mixrack och yta). Erbjudandet gäller på de dLive produkter vi har i lager,  i dagsläget har vi nästan samtliga produkter i serien hemma - hör av er till oss så hjälper vi er sätta ihop det mest passande systemet för er. (Det går även att se lagerstatus genom att logga in i webbshoppen).


Vi skickar din beställning samma dag om ni beställer innan 13.30, för kunder i Stockholms-området kan vi leverera samma dag med bud, eller så kan du själv hämta på lagret en kort stund efter bekräftad beställning.

 

Vårt erbjudande

Vi tar emot de allra flesta mixerbord oavsett tillverkare, ålder och storlek, analoga och digitala, gamla, dammiga och omoderna. Kravet är att mixern är fungerande, professionell och inte fabriksny. Hör av dig så hittar vi en lösning.

Kampanjen pågår t o m 24 november 2023 eller så långt lagret räcker.

Steg för steg

  • Ta kontakt med Johan Eriksson, 073 361 15 92 eller Vagge Lönn,073 361 15 98‬ och anmäl ditt intresse. Inbytesrabatten läggs till utöver dina vanliga vanliga rabatter.
  • Benum skickar kampanj- och returinformation av den gamla mixern tillsammans med den nya orderbekräftelsen.

Finansiering

Benum samarbetar med flera partners och erbjuder förmånliga leasingalternativ. Fråga oss så hjälper vi till.

Vad händer med din gamla mixer?

De mixerbord som har något talbart ekonomiskt värde kommer att auktioneras ut via extern part och vinsten kommer skänkas till välgörande ändamål.
Övriga mixerbord kommer att skänkas till behövande eller återvinnas på ett miljömässigt korrekt sätt.