Ditt företags konto är spärrat och du kan inte lägga nya beställningar hos oss. Om du har frägor, vänligen kontakta accountingsweden@benum.com.
  1. Shure släpper MV7+ - En uppdaterad version av den mest populära podcastmikrofonen MV7

    Shure släpper MV7+  - En uppdaterad version av den mest populära podcastmikrofonen MV7

    MV7+ PODCAST MICROPHONE

    XLR/USB-C HYBRID CARDIOID DYNAMIC MICROPHONE

    Uppfräschad med en anpassningsbar LED-pekskärm, kraftfulla DSP-funktioner och ännu bättre ljud, MV7+ Podcast Microphone är en dynamisk mikrofon byggd för kräsna podcasters, streamers och musiker. Denna uppdaterade version erbjuder USB-C- och XLR-utgångar, ett förbättrat Auto Level Mode, samt ett nytt digitalt popfilter, realtids

    Läs mer »
  2. Leasingkampanj - en trygg och långsiktigt hållbar ekonomisk lösning.

    Leasingkampanj - en trygg och långsiktigt hållbar ekonomisk lösning.

    Expandera din business idag med hjälp av Benum Leasing -
    En trygg och långsiktigt hållbar ekonomisk lösning.


    Benum bjuder på kostnaderna för 3 månader förskjuten start!

    Vi står nu inför den mest aktiva perioden på året för oss alla som livnär oss på event och uthyrning av ljudutrustning. Benum i nära samarbete med Edge Finans erbjuder dig nu som kund ett synnerligen förmånligt erbjudande där ni vid upplägg

    Läs mer »
  3. Vi åker såklart med på Monitor Roadshow i april!

    Vi åker såklart med på Monitor Roadshow i april!

    Vi är mycket glada över att informera att vi kommer delta i Monitor RoadShow södra 8-11 april!

    Som vanligt tar vi med oss ett proppfullt mässbås med massa intressanta prylar: Trådlöst och mötesrumsteknik från Shure. dLive, Avantis, SQ, AHM och CQ från Allen & Heath, CS från Adamson, Unica från Powersoft, switchar från Agora och Netgear och mycket mer!

     

    Hade du inte möjlighet att åka på ISE i år?

    Oroa dig inte, vi kommer ta med de flesta av nyheterna från våra tillverkare; såsom nya supersmarta trådlösa systemet MXW neXt 2, och kompakta takmikrofonen MXA901 från Shure. Avantis Solo från Allen & Heath. Även smarta Verso från Powersoft och lilla smarta installationsförstärkaren Tascam MA-BT240 får också plats.

    Läs mer »
  4. Xone 92 fyller 20 år och firas med en Limited Edition utgåva!

    Xone 92 fyller 20 år och firas med en Limited Edition utgåva!

    Xone:92 Limited Edition är en limiterad jubileumsmodell som firar 20 år med den ikoniska mixern!

    Den limiterade modellen kombinerar 92'ans klassiska stil med moderna förbättringar för att leverera den bästa versionen någonsin av den legendariska analoga DJ-mixern.

    Mixerns design är en hyllning till den ursprungliga produktionen med en "remixad" version av den mycket älskade och eftertraktade topppanelen och konstverket i silver. Under huven ger en omarbetad RIAA-förförstärkare

    Läs mer »
  5. Allen & Heath - Introduktionskurser våren 2024

    Allen & Heath  - Introduktionskurser våren 2024

    Skulle du vilja känna dig säkrare och bli mer bekväm med Allen & Heaths produkter?

    Vi bjuder in till en introduktionskurs där du får möjlighet att få lära känna Allen & Heaths populära och väl genomtänkta ekosystem. 
     
    Kursen kommer ge dig möjlighet att få lära känna fyra AH-system med liknande arbetsflöden och gemensamma I/O enheter; dLive, Avantis, SQ och CQ*.  
    Kursen är även upplagd så du även får praktisk erfarenhet av produkterna samt får möjlighet att få svar på alla dina frågor. 

    Introduktionskurserna hålls under fyra tillfällen som dagskurser, med start klockan 10:00 och avslutning klockan 15:00. De äger rum i våra lokaler i Västberga och inkluderar lunch. Kurserna är strukturerade för att ge en övergripande

    Läs mer »
  6. Shure Designer 6 - Nu med stöd för 802.1x, Mac OSX och mycket mer.

    Shure Designer 6 - Nu med stöd för 802.1x, Mac OSX och mycket mer.

    Designer System Configuration Software gör det möjligt för integratörer och systemplanerare att designa, distribuera och sömlöst driftsätta installationer av nätverksanslutna ljudsystem som består av Microflex® Advance-mikrofoner, ljudgränssnitt, IntelliMix® digitala signalprocessorer, Microflex-högtalare och tillbehör. Shure Designer 6 är helt omarbetat och omdesignat för att förenkla arbetsflöden från slut till ände och möjliggöra intuitiva layouter. Shure Designer 6 är en effektiv applikationsprogramvara designad för att effektivisera driften.

    Efterlängtade nyheter i Designer 6:

    PC- och Mac-kompatibel: Designer 6 är tillgänglig för både PC- och Mac-plattformar för större bekvämlighet och effektivitet.

    Rumsinformation på

    Läs mer »
  7. Shure och Crestron - Revolutionärt samarbete

    Shure och Crestron - Revolutionärt samarbete

    Certifierad enkelhet

    Läs mer »
  8. Tascam Sonicview får fullt stöd för SMPTE ST 2110 AV-nätverk

    Tascam Sonicview får fullt stöd för SMPTE ST 2110 AV-nätverk

    Tascam har tillkännagett utvecklingen av ett expansionskort för deras Sonicview-konsoler som kommer att erbjuda fullt stöd för nätverksstandarden SMPTE ST 2110 AV. IF-ST2110 möjliggör åtkomst till 64 ljudin- och utgångskanaler med komplett nätverksredundans i enlighet med SMPTE ST 2022-07, samt stöd för SMPTE ST 2110-30/31, NMOS, AES67 och SAP. Denna produkt planeras att släppas globalt under sommaren 2024.

    I takt med den globala trenden mot IP-baserade AV-lösningar ökar behovet av produkter som är fullt kompatibla med olika AV-over-IP-protokoll, anpassade för varje specifik applikation. Denna trend motiveras av önskan att förbättra systemflexibiliteten, implementera effektivare arbetsflöden och dra nytta av de övergripande kostnadsfördelarna som IP-baserade lösningar kan erbjuda.

    Hela broadcast industrin implementerar allt oftare SMPTE ST 2110 och AES67 AV-nätverk, men det förekommer även situationer där olika IP-protokoll används. Förmågan att ansluta mellan flera forma

    Läs mer »
  9. Shure SLX-D Portable - Nya bärbar mottagare och Plug-On sändare

    Shure SLX-D Portable - Nya bärbar mottagare och Plug-On sändare

    Vi är glada över att kunna meddela att Shure expanderar SLX-D familen med nya SLX-D Portable Systems! Den nya bärbara SLXD5-mottagaren och SLXD3 Plug-On-sändaren kommer att vara ett måste oavsett om du är en professionell videofotograf, ute på fältet eller en platsljudmixer och behöver stressfri ljudinspelning.

    Läs mer »
  10. Shure ADX3 - Axient® Digital Plug-sändare med ShowLink®

    Shure ADX3 - Axient® Digital Plug-sändare med ShowLink®

    Lämna boommikrofonen, plantmikrofonen och intervjumikrofonen exakt där de är och gör nödvändiga sändarjusteringar från din vagn, väska, kamera eller lastbil. Axient Digital ADX3 plug-on sändare med ShowLink ger omfattande, realtidskontroll av alla sändarparametrar från mixpositionen. ADX3 plug-on sändare har en säker XLR-kontaktdesign, stöd för både Shure SB900-seriens uppladdningsbara batterier och AA-batterier, och enkla, användarvänliga kontroller och menyer.

     

    • Axient Digital ADX-serien trådlös plug-on sändare
    • ShowLink aktiverad för omfattande, realtidskontroll av alla Axient Digital-sändarparametrar från mixpositionen
    • Patenterad låsmekanism för
    Läs mer »
  11. Nytt från Tascam! Smart miniförstärkare, hörlur och Blurayspelare

    Nytt från Tascam! Smart miniförstärkare, hörlur och Blurayspelare

    MA-BT240

    Installationsförstärkare för

    Läs mer »
  12. MXA901 - Ny kompakt takarray från Shure!

    MXA901 - Ny kompakt takarray från Shure!

    Microflex Ecosystem fortsätter att växa! Shure har just presenterat det senaste tillskottet till sin Microflex Advance-serie av arraymikrofoner, MXA901 Conferencing Ceiling Array Microphone.

    Det är Shures minsta takpanel någonsin och uär ett attraktivt alternativ för kunder som kräver en diskret, förenklad men ändå högpresterande lösning för som är kompatibel med all typ av inredning.

    Shures elegantaste takmikrofon hittills,

    Läs mer »
  13. Adamson Vergence Group - VGt förändrar inte bara spelet – det omdefinierar det

    Adamson Vergence Group - VGt förändrar inte bara spelet – det omdefinierar det

    Adamson avtäcker VGt: The Future of High-Performance Audio

    Adamson är stolta över att tillkännage lanseringen av VGt, den första produkten i sin nya Vergence Group, som sätter en ny standard för högpresterande ljudprodukter med sömlös integration.

    Läs mer »
  14. Powersoft släpper Verso och två Unica-modeller.

    Powersoft släpper Verso och två Unica-modeller.

    På ISE 2024 kommer Powersoft introducera Verso, en gateway-enhet designad för att ansluta nuvarande Powersoft-produkter till sin MyUniverso samt två nya Unica modeller, 1K8 och 5K4.

    På ISE 2024 kommer Powersoft introducera Verso, en gateway-enhet designad för att ansluta nuvarande Powersoft-produkter till sin MyUniverso samt två nya Unica modeller;1K8 och 5K4.

    ISE-deltagare har möjlighet att få reda på hur Verso-gatewayen hjälper systemintegratörer och IT-chefer att dra full nytta av MyUniverso molnplattformen MyUniverso, tidigare känt som Universo. MyUniverso har nu gått samman till MyPowersoft, vilket säkerställer att alla användare med MyPowersoft-konton kan komma åt

    Läs mer »
  15. Shure MXW neXt 2 nytt trådlöst allt-i-ett system

    Shure MXW neXt 2nytt trådlöst allt-i-ett system

    MXW neXt2  - nästa generations ljudkonferensprodukt speciellt utformad för möta behoven i vår nya hybrida värld

    Med det nya trådlösa "allt-i-ett" ljudkonferenssystemet MXW neXt2 från Shure har det aldrig varit enklare, snabbare eller mer kostnadseffektivt att uppfylla alla dina hybridljudbehov för mötesrum oavsett hur krävande eller komplext det är.

    neXt2 är den första

    Läs mer »
Sida
Search engine powered by ElasticSuite