Benum börjar distribuera Stem Audio

 


I november 2020 förvärvade Shure Incorporated det Kalifornienbaserade företaget Midas Technology Inc, mer känt som Stem Audio. Som ett resultat av Shure's integrationsstrategi har produktlinjen Stem Audio nu lagts till i Shure -portföljen som Stem Ecosystem ™ och kommer att vara tillgängliga för Benums kunder.

Vi är glada att kunna tillkännage integrationen av den nya Stem Ecosystem ™ produktlinjen i Shure Systems -portföljen, tillsammans med den nya märkena Microflex® Ecosystem produktlinje (tidigare Shure Audio Ecosystem). kommer båda produktlinjerna nu att grupperas under ett nytt paraply med titeln Shure Solutions for Conferencing & Meetings.

Shures Stem Ecosystem's lösningar ger dig friheten att skapa, hantera och skala ditt mötesrumsljud precis som du vill ha det. Ta itu med viktigt ljud för videokonferensbehov och uppnå högre kvalitet på samarbete med lösningar som förenklar processen att implementera ny modern teknik. 

 

Byggstenar

Produktfamiljen består av fyra ljudenheter: Stem Wall, Stem Table, Stem Cieling och Stem Speaker, som fungerar tillsammans med två stödenheter: Stem Hub och Stem Control. Du kan blanda och matcha dessa byggstenar för att skapa den perfekta ljudupptagningen för dina rum. Alla enheter är nätverksanslutna och stöder Dante® digitalt ljud och är kompatibla med ledande samarbetsplattformar.

 

Plattformsverktyg

 

Lösningen stöds ytterligare av en robust mjukvaruplattform med verktyg för att effektivt stödja design, implementering och hantering av ditt rumsljud:

  • RoomDesign: Skapa ditt rum och välj din kombination av enheter och kontrollera den uppskattade täckningen.
  • RoomAdapt: Vid installation, justera och optimera automatiskt enhetsinställningar som är specifika för rummets akustiska signatur.
  • RoomCheck: Skapa en värmekarta som markerar den förväntade ljudkvaliteten för olika områden i rummet.
  • Remote Management: Lär dig av datarik statistik om rumsanvändning och prestanda, eller schemalägg automatiska enhetsuppdateringar.