Intellimix Room uppdatering

 

 

Shures mjukvarubaserade DSP Intellimix Room har äntligen kommit med en uppdatering, 4.0.

Senaste versionen innebär en smidigare process för användare och integratörer när man vill testa och utvärdera mjukvaran som en demolicens innan köp.
Direkt i mjukvaran ingår nu en 90-dagars provperiod jämfört med en tidigare krångligare process som krävde registrering och manuell handpåläggning för att få sin färdigställda licensiering.

Vi är övertygade om att den nya uppdateringen kommer att underlätta både enkel användning och förståelse av fördelarna med Shures integrerade mjukvaru-DSP.

 

Befintliga användare kan uppgradera programvaran via systemfältet i applikationen. Se instruktion hur du uppdaterar IntelliMix Room
 
Nya användare kan ladda ner programvaran via länkar på IntelliMix Rooms produktsida och via Software & Firmware Archive.

* Från och med IntelliMix Room 4.0 administreras nedladdningar via en ny plattform som drivs av Cleverbridge, en global leverantör av mjukvaruleveranslösningar. När du har fyllt i nedladdningsformuläret kan du ladda ner IntelliMix Room direkt i din webbläsare. Du kommer vidare att få en nedladdningslänk via e-post från no-reply@cleverbridge.com. Nedladdningslänken är aktiv i 60 dagar.

Room setup

Den tillagda funktionen "Room Setup" låter dig konfigurera och optimera IntelliMix Room och anslutna Shure-enheter snabbt med Shures rekommenderade inställningar, direkt från värddatorn.

90 dagars "prova på" licens.

En viktig förändring som kommer att väsentligt underlätta för nya och befintliga integratörer och kunder att laborera och testa mjukvaran är att Shure nu har öppnat upp för en 90-dagars provperiod.

Med IntelliMix Room version 4.0 behöver du inte längre licensiera eller lägga beställningar för utvärderingen.
Vi är övertygade om att den nya uppdateringen kommer att underlätta både enkel användning och förståelse av fördelarna med Shure:s integrerade mjukvaru-DSP.

 

 

Noteringar:

  • Befintliga testlicenser kommer att fortsätta fungera som förväntat i tidigare programvaruversioner men kan inte uppgraderas till version 4.0. Ta bort äldre versioner först, ladda ner och installera den senaste versionen för att använda den inbyggda testversionen.
  • Provperioden kan aktiveras på fliken Licenser i Designer Software eller genom alternativet Room Setup genom att välja "Starta 90-dagars provperiod".
  • Användaren behöver inte ha tillgång till internet för att använda testlicensen.
  • Den övergripande beställnings- och licensprocessen för programvaran förblir oförändrad. För att köpa IntelliMix Room-licenser, inklusive demo-licenser, vänligen gör din beställning via din kontaktperson eller via sweden@benum.com.

Integration med Crestron

För att ytterligare växa avtrycket för IntelliMix Room på marknaden, fortsätter Shure att utöka samarbetet och teknologiska partnerskapet med Crestron. Detaljer kommer att meddelas senare under hösten.