KSM11 med handsändare till Axient Digital och ULXD

Sedan lanseringen av Shure´s premium-kapsel KSM11 (april -22) har mottagandet från marknaden varit mycket positiv på vår hemmamarknad och globalt. KSM11 levererades inledningsvis som separat kapsel men från och med nu erbjuds komplett handsändare med KSM11-kapseln till de trådlösa mikrofonsystemen Axient Digital AD/ADX samt ULX Digital!

 

Om KSM11

Nu när de flesta livescener har övergått till digital teknik, utvecklades KSM11 kapseln för att dra fördel av ökad digital ljudlinjäritet – lika utsignal över frekvensområdet. KSM11 levererar en elegant balans mellan full low end, rikt mellanregister, får med alla de viktiga högupplösta detaljerna i diskanten och samtidigt med otrolig off-axis avvisning.

Ljudteknikern får en perfekt upptagning av vokal att bygga sina mixar kring och kan EQ'a efter eget tycke och inte forceras att använda någon standardinställning. Du har helt enkelt aldrig hört trådlös sång låta så här bra!

KSM11 är en mycket väldesignad kombination av upptagningsmönster, membran och chock-mount. Resultatet är en elegant och naturlig kombination av klarhet i låg- och mellanregister och tydligt klingande detaljer i diskanten med nästan perfekt off-axis avvisning och i stort sett obefinligt mekaniskt buller.