Ny generation av audiofilens favoritlur Shure SE846

Den andra generationen av SE846 Sound Isolating headphones är här!

introducerar två nya färger, Jade och Graphite och den tidigare clear har fått uppdatering. Den tvåfärgade designen av grafit- och jadeversionerna presenterar en färg på det utsidan samtidigt som de visar de precisionskonstruerade komponenterna med genomskinlig insida. 
En ny ljudsignatur är tillgänglig genom ett 4:e filter och kallas "extended". Detta nya frekvenssvar är nu standard/installerat direkt. En ny extra liten sleeve (XS) har lagts till för ytterligare förfinad personlig passform. En UNI-kommunikationskabel ingår.

Fyra High-definition drivers.
Ger extremt utökad high-end tydlighet och oöverträffad lågbas för ett toppmodernt lyssnande. Trevägssystem för dedikerad fördelning av låg, mellan- och diskantfrekvens.
Hi-Res certifierad av Japan Audio Society.

Sound Isolating™ teknologi
Blockerar upp till 37 dB bakgrundsljud för eliminering av distraktioner. Njut av den mest uppslukande lyssningen med en design som håller hörlurarna på plats och buller ute.

Njut av tydliga samtal och kontroller
med integrerad fjärrkontroll + mikrofon. Sömlös och enkel kontroll av telefonsamtal och röstkommandon, volym och musikuppspelning.

Banbrytande lågpassfilter
Ger en tidigare ouppnåelig djup-bas prestanda hos en äkta subwoofer - utan att offra klarhet eller detaljer.

Ergonomisk lågprofilsdesign
med optimerad vinkel säkerställer hög bärkomfort även långa sessioner. "Over-the-ear" design håller kablarna ur vägen.

Två års garanti
Hållbar byggkvalitet konstruerad för en livstids användning

Anpassningsbar frekvensrespons med en ny ljudsignatur
Ger dig kontroll över din ljudupplevelse. Välj utökat, balanserat, varmt eller "bright" ljud genom de löstagbara munstycken för fyra unika ljudsignaturer. Den utökade munstycksinsatsen (standardkonfiguration) ökar ljudbildens klarhet och ger en "luftig" kvalitet. Det balanserade munstycket förbättrar klarhet och detaljer, det varma ger extra basnärvaro och det som heter bright framhäver höga frekvenser.

Löstagbar 3,5 mm kommunikationskabel
Gör att SE846-hörlurarna kan anslutas till olika kabeltillbehör med MMCX-anslutning, som t ex True Wireless Secure Fit-adaptern.
Kompatibel med Apple & Android-enheter och adaptrar med en 3,5 mm-anslutning.

 

Vad är nytt med gen2:

Ett nytt "Utökat" filter erbjuder en ny förfinad ljudsignatur, baserad på kundönskemål.
Till skillnad mot "Bright" filtret som ger mer av en bredare lyft av höga frekvenser, ger det utökade filtret ger förbättrad högfrekvens
förlängning, med en mer målinriktad kontur i mellan 4kHz 12kHz.
Detta ger en förbättrad detaljrikedom, ökad klarhet och en "luftigare" ljudkvalitet.

Gen 2 erbjuder fyra ljudsignaturer jämfört med de tre (balanced, warm och bright) som inkuderades i de tidigare SE846-modellerna. Det nya "Utökade" filtret kommer förinstallerat men de andra tre ingår också.

En ny storlek på de svarta skumhylsorna; extra small (XS) 


Tillgänlig i tre färger: Jade, antracit och clear. (Clear modellen säljs även som en PRO-variant, med kablage anpassat för anslutning till trådlösa in-earsystem).

 

Hi-Res Audio certifierad (av Japan Audio Society)