Ny generation av Shure SRH440 och SRH840

 

Många av dagens Content Creators, professionella musiker och artister kan understryka vikten av att använda redskap som ser lika bra ut som de låter. Med detta i åtanke har Shure släppt nya generationer på två av sina SRH-hörlurar. Med betydande designuppgraderingar och förbättringar av ljudkvalitet ger andra generationens SRH440A och SRH840A hörlurar överlägset ljud, hög komfort vid långa lyssningssessioner och längre hållbarhet.

 

Denna nya generation SRH-hörlurar bygger på samma grund som de redan etablerade Shure-modellerna - ikonisk ljudkvalitet. Designade med kreatörer och inspelningsproffs i åtanke erbjuder SRH förbättrade möjligheter och överlägset ljud samt en modern design så att proffsen alltid kan se lika bra ut som de låter.

"Dagens konsumenter söker högkvalitativt ljud utan att offra stil och komfort", säger Sean Sullivan, Global Product Manager, Listening Products hos Shure. "Den här uppgraderingen ger just det - en lågprofilsdesign som ser bra ut på bild och film med förbättrad akustik för att säkerställa ren och konsekvent ljudåtergivning. Inspelningsproffs och innehållsskapare kommer att dra nytta av dessa professionella hörlurar som inkluderar Shures ikoniska ljudsignatur och en fräsch, modern design.”

 

 

De nya modellerna innehåller en serie designuppgraderingar och säkerställer Shures ikoniska ljudkvalitet med ett nytt exceptionellt utseende som matchar. Båda hörlurarna är optimerade för kritisk lyssning och studioövervakning med en rad förbättringar, inklusive lägre harmonisk distorsion och mer exakt matchning av vänster och höger driver. SRH840A erbjuder en exakt skräddarsydd frekvensrespons som drivs av 40 mm dynamiska neodymelement som levererar fyllig bas, ett tydligt mellanregister och utökad diskant. Tillsammans med det breda och vadderade huvudbandet och den hopfällbara designen skapas den ultimata lyssningsupplevelsen. SRH440A levererar detaljerad frekvensrespons med exakthet, designat för podcasting, heminspelning och kritisk redigering och mixning. Den konsekventa och ofärgade ljudresponsen ger en perfekt representation av ljudet, vilket gör den till ett idealisk val för artister vid inspelningssessioner.

 

 

Både SRH440A och SRH840A har berikats med dessa funktioner och uppgraderingar:

  • Ultrakomfortabelt lätt huvudband – Överlägsen komfort vid långvarig användning. Den stängda, cirkumaurala designen vilar bekvämt över öronen och minskar bakgrundsljud för långvarig bärkomfort under längre perioder.
  • Elegant, hållbar design – Den nya industriella designen med sin matta yta ser bra ut på både film och foto och tål intensiv användning. En rak kabel är nu standard för båda modellerna för att erbjuda mer rörlighet i kreativa utrymmen.
  • Legendarisk Shure ljudkvalitet – De två modellerna har unika ljudsignaturer men är båda optimerade för att skapa och redigera. SRH840A:s exakt skräddarsydda frekvensrespons ger rik bas, tydligt mellanregister och utökad diskant. SRH440A:s transparanta, naturliga ljudsignatur levererar detaljerat exakt ljud över hela det utökade området.

 

 

Pris och tillgänglighet

SRH440A har ett rekomenderat försäljningspris på 1095 SEK, I köpet ingår hörlurarna, en löstagbar rak 3 meters låsbar bajonettkabel och en guldpläterad gängad 1/8" till 1/4" adapter
SRH840A har ett rekommenderat försäljningspris på 1649 SEK. I köpet ingår hörlurarna, en bärväska, en löstagbar rak 3 meters låsbar bajonettkabel och en guldpläterad gängad 1/8" till 1/4" adapter.

 

Om Shure

Shure (www.shure.com) har fått människor att låta extraordinärt i nästan ett sekel. Företaget grundades 1925 och är en ledande global tillverkare av ljudutrustning, kända för sin kvalitet, prestanda och hållbarhet.

Shure tillverkar mikrofoner, trådlösa mikrofonsystem, in-ear monitorer, hörlurar och hörsnäckor, konferenssystem och mer därtill. För kritiskt lyssnande eller kritiska lägen på scenen, i studion eller från mötesrummet kan du alltid lita på Shure.

 

Shure Incorporated har sitt huvudkontor i Niles, Illinois, i USA. Vi har nästan 40 tillverkningsanläggningar och regionala försäljningskontor över hela Amerika, EMEA och Asien.