NYTT FRÅN SHURE - GLX-D+ DIGITALA TRÅDLÖSA SYSTEM MED DUAL BAND

GLX-D+ Dual Band Digital Wireless är den perfekta lösningen för dig vill köra trådlösa utan oro för tappad kontakt, utan komplexitet och krav på tekniskt kunnande.

 
Varje aspekt av systemet hanteras automatiskt och med total tillförlitlighet, så att du kan fokusera på ditt eget framförande. Med den nya trådlösa tvåbandstekniken kan GLX-D+ fungera i både 2,4 och 5,8 GHz och mer än fördubblar den tillgängliga bandbredden, samtidigt som systemet är intelligent nog att undvika störningar och levererar pålitlig signal utan drop-outs. 

Det medföljande laddbara litiumjonbatteriet har upp till 12 timmars driftstid (förbättrad från tidigare generationen GLX-D), och kan laddas på flera sätt och med riktigt snabb laddningskapacitet. Systemet finns med flera legendariska mikrofonalternativ, såsom SM58® och med tre olika mottagatalternativ: taple top, halvrack och pedal.
I kombination med frekvenshanterare och antenner (säljs separat) är rackmonteringssystemen idealiska för små och medelstora installationer där ett större antal kanaler behövs.

Varför det är bättre

Drop-Outs kommer inte att stjäla showen

Med den nya trådlösa tvåbandstekniken kan GLX-D+ fungera i både 2,4 och 5,8 GHz och mer än fördubblar din tillgängliga bandbredd för tillförlitligt ljud utan bortfallsfritt.

Smart laddning

Osäkerheten med att batteriet skall ta slut är ett minne blott.  GLX-D+ Dual Band laddningsbara SB904 batteri har upp till 12 timmars driftstid och kan laddas direkt i mottagaren eller via USB-C på handsändare eller bodypack. Snabbladdningsfunktion möjliggör 1,5 timmars användning på bara 15 minuters laddning.

Ny, förbättrad prestanda

GLX-D+ Dual Band Digital Wireless erbjuder nya funktioner som inte var tillgängliga i den första generationen av GLX-D Wireless: Operation i både 2,4 och 5,8 GHz, förbättrad batteritid och integrerad ¼” gitarringång på pedalmottagaren.

Kvalitén finns i detaljerna

Enkel installation och användning utan oro

Sändare och mottagare paras automatiskt och gör installationen så enkel som bara är tänkbart - anslut och du är redo att köra. Smart frekvenshantering övervakar kontinuerligt spektrumet och flyttar sömlöst till en ren kanal om någon störning upptäcks. Kör trådlöst utan problem.

Superstabil RF-prestanda för flersystemsinstallationer

GLX-D+ Dual Band Wireless tillhandahåller förbättrad RF-prestanda, antenndistribution och automatisk frekvenshantering för upp till 11 halvrack-system i de flesta miljöer (upp till16 stycken under optimala förhållanden). Separat frekvenshanterare (GLXD+FM) krävs.

Licensfritt frekvensområde

Res utan att behöva oroa dig för licenser, frekvenskoordination och andra tekniska hinder.

GLX-D+ taple top med beltpack.