Nytt effektivare sätt att kommunicera om leveranstider

 

Just nu så har de flesta tillverkare i branschen stora svårigheter att få fram produkter på grund av transport/logistik-problem, komponent- och råvarubrist.


Vi ber er därför att ha förståelse för att de indikationer om leveranstider som vi anger kan komma att ändras utan förvarning. Vi och våra leverantörer gör allt som står i vår makt för att ni ska få era produkter så fort som möjligt. Vi är tacksamma för er förståelse för den situation som råder.

Vi försöker därför göra processen enklare genom att ha en specifik e-postadress som även genererar ärendenummer, för att så snabbt och effektivt kunna besvara på era frågor och funderingar kring leveranstider - i den mån det går.


Du kan använda knappen nedan för att börja ett mail, alternativt använda adressen: leverans.se@benum.com. Adressen finns även i sidfoten på vår hemsida, (se bild längst ner).

När du skapat ett ärende så var noga med att behålla ärendenumret/referensnumret i ämnes-raden så att vi lättare kan spåra och bevaka ditt ärende under processen. Detta gäller även om ni kontaktar oss på annat sätt som telefon eller i annan mail-korrespondens.