Powersoft släpper Verso och två Unica-modeller.

På ISE 2024 kommer Powersoft introducera Verso, en gateway-enhet designad för att ansluta nuvarande Powersoft-produkter till sin MyUniverso samt två nya Unica modeller, 1K8 och 5K4.

På ISE 2024 kommer Powersoft introducera Verso, en gateway-enhet designad för att ansluta nuvarande Powersoft-produkter till sin MyUniverso samt två nya Unica modeller;1K8 och 5K4.

ISE-deltagare har möjlighet att få reda på hur Verso-gatewayen hjälper systemintegratörer och IT-chefer att dra full nytta av MyUniverso molnplattformen MyUniverso, tidigare känt som Universo. MyUniverso har nu gått samman till MyPowersoft, vilket säkerställer att alla användare med MyPowersoft-konton kan komma åt plattformen.

Verso är en halvracksenhet designad för att möjliggöra åtkomst till MyUniversos molnplattform och alla dess relaterade funktioner för hela den nuvarande Powersoft-förstärkarportföljen, vilket möjliggör övervakning och centraliserade fjärruppdateringar av firmware för alla anslutna förstärkare, samt stöd för Powersofts populära Dynamic Music Distribution (DMD).

 

Powersoft-teamet kommer att finnas till hands för att presentera Versos robusta loggnings- och datalagringsmöjligheter, vilket säkerställer lokal kontinuitet eller service även under internetavbrott. Verso innehåller också Easy Swap-proceduren, som introducerades som en del av Unicas funktioner på ISE 2023, vilket gör det enkelt och bekvämt att snabbt åtgärda alla serviceavbrott, i den sällsynta händelsen av ett fel. Gateway-enheten är kompatibel med tredjeparts molnplattformar, vilket ger användarna tillgång till baslinjeinformation för molnprojektets backend. Dessutom är det via Verso möjligt att komma åt MyUniversos fjärruppdateringsfunktion för firmware, vilket minimerar behovet av upprepade resor till installationsplatser.

 

Powersoft kommer också att visa upp de nya Unica 1K8 och Unica 5K4, designade med lite lägre effekt för mindre applikationer. Dessutom kommer nu även hela Unica-serien kunna dra ytta av Dynamic Music Distribution-funktioner (DMD), som tidigare endast var tillgängligt för Mezzo. Med hög effekttäthet, ljudkvalitet från högsta hyllan och klassledande effektivitet representerar Unica nästa generation av molnbaserade förstärkarplattformar. Lanseringen av de nya lågeffektsmodellerna av Unica och tillägget av DMD-funktioner som utökar bakgrundsmusikkapaciteten, håller fast vid plattformens "One Fits All"-karaktär och betonar företagets engagemang för att tillhandahålla en mångsidig plattform som kan möta olika installationer och designkrav.

 

För mer information, kontakta Mats Mattsson