RCF ART9-AX - Aktiva 2100W högtalare med stereo-bluetooth

Njut av RCF ART 9 seriens fantastiska ljudkvalitet och få flexibiliteten från en integrerad digital mixer med avancerade Bluetooth® funktioner.

Vi har nyligen fått in ett litet antal av RCF’s helt nya AX-versioner av ART 900-serien i lager som är mycket intressanta av flera anledningar: Detta är en stor uppdatering jämfört med grundversionerna med benämningen A, som fortfarande finns kvar oförändrade.

AX har samma höga ljudkvalitet, samma bestyckning och utförande som övriga ART 900-modeller men erbjuder dessutom:

  • Inbyggd 6-kanals mixer (2 st Mic/Line + 1 st Stereo in/Mini-tele + 1 st Stereo via Bluetooth)
  • 2 st THAT Corporation lågbrusiga mic pre-amps med fantommatning.
  • Stor Touch-display för enkel navigering i menyerna
  • Styrning från RCF LiveRemote-appen (Android/iOS)
  • Programmerbar parametrisk EQ, Reverb och effektenhet med möjlighet att spara olika set-ups i minnesbank
  • Auto-ducking om högtalaren används för tal med bakgrundsmusik
  • Inbyggs DSP samt delay-funktion om högtalaren används som delay eller fill
  • Möjlighet att via Blåtand par-koppla flera enheter som t.ex.höger och vänster kanal
  • Direkt link output till en annan aktiv högtalare med kabel (En ART 900-AX kan par-kopplas med en A-version via kabel för stereo-bruk)
  • Inbyggd Subwoofer output med ställbart lågpass-filter
  • Förprogrammerade presets för RCF SUB 702/705/708/8004/9003 (fler tillkommer)

ART 9-AX är en förstklassig lösning för alla mobila ljudapplikationer

Anslut dina instrument och mikrofoner till de 48V-drivna förförstärkarna eller linjeingångarna; en intern 6-kanals digital mixer med kompressorer, EQs, Reverb och Ducker hjälper dig att få jobbet gjort. Och om du får ont om tid, använd snabbinställningslägena med steg-för-steg-konfigurationsalternativ.

 

THAT Corporation® Studio Grade Preamps

Se till att ta den bästa mikrofonen du har, för ART 9-AX ger dig den bästa förförstärkaren du kan hitta i detta segment.

Mikrofonförförstärkarkretsen har den senaste THAT Corporation-tekniken för att ge en extremt ren och exakt signal till högtalaren.

Branschledande pekskärm

På bakpanelen finns en stor, tydlig 2,4-tums färgpekskärm och en push-kodare för att justera alla högtalarinställningar i farten.

Dubbellägesmenyn är optimerad för snabb navigering: Enkelt läge för snabb och omedelbar installation, Avancerat läge för professionella inställningar och signalrouting.

 

Hantera ART 9-AX från din smartphone eller surfplatta med LiveRemote-appen

RCF LiveRemote App gör det enkelt att justera ART 9-AX mixer, DSP, FX, routing och Bluetooth®-inställningar. LiveRemote ger också full kontroll över den interna ART 9-AX-styrningen: Kalla och spara förinställningar, ställ in önskade volymnivåer, justera EQ, kompressorer och effekter, anpassa och ställa in ditt ljudsystem och mycket mer. Tillgänglig för Android och iOS telefoner och surfplattor.