RCF släpper TRK PRO 1 & 2 - 24-BIT 192KHZ Audio interface

Ljudgränssnitt för Pro Audio-användare, producenter, musiker och proffs AV-applikationer

RCF har 70+ års erfarenhet av proffsljud i din studio och musiker och kreatörer kan nu lita på den nya TRK PRO-serien för att spela in och lyssna med otroliga detaljer, var som helst.
En robust och genomtänkt USB 2.0 studio-in-a-box med alla anslutningar som krävs för dina mikrofoner, gitarrer, keyboards eller annan ljudenhet.

 

ANSLUTEN MED KVALITET
Dynamiskt omfång på toppnivå och anmärkningsvärt ekvivalent ingångsljud. Det betyder ett riktigt bra ljud redo för dina professionella applikationer. Njut av alla detaljer med full dynamik, en tydlig brusfri signal och kvalitet som du verkligen kan höra.

UTFORSKA DIN KREATIVITET
Spela in dina bästa prestationer direkt till din datorbaserade DAW med ultralinjära mikrofonförstärkare och högkvalitativa, lågbrusiga 24-bitars/192 kHz-omvandlare. Styr ditt ljud med en variabel direkt/mjukvarumixningsknapp*, oberoende hörlursvolym, +48 V fantommatning och alla balanserade ljudanslutningar.


DITT LJUD "ON THE GO"
Ta med dig TRK PRO var du än skapar. Upplev inspelningar av studiokvalitet med ett enkelt men komplett kontrollgränssnitt. Oavsett om du är en producent på resande fot, en singer-songwriter eller musiker, en podcaster eller bara letar efter ett professionellt ljudgränssnitt för dina AV-projekt, kommer TRK PRO att tillhandahålla alla verktyg du behöver.

DEN BÄSTA MJUKVARAN INGÅR

TRK PRO kommer med en gratis uppsättning kreativ programvara tillsammans med branschledande plugins, som erbjuder allt du behöver för att spela in och producera.
Paketet erbjuder ett exklusivt urval av programvarotitlar:

Cubase LE Mac/PC - DAW
Wavelab LE Mac/PC - Audio Editor
Cubasis LE iOS - DAW för bärbara enheter
Överljud TH-U Essential - Amp Simulator
Overloud BReverb 2 Essential - Reverb Simulator
REmatrix First - Convolution Reverb med 100 förinställningar IR-bibliotek gjorda exklusivt för RCF

 

Oavsett om du är en producent på språng, en sångare/musiker, eller bara behöver ett ljudgränssnitt i studioklass för dina AV-projekt, kommer TRK PRO-gränssnittet att tillhandahålla alla verktyg som krävs för att spela in - på resan och i studion. TRK PRO är även perfekt för RDNet Mätningar i realtid med Dual-Channel FFT Audio Analyzer.