Shure and Neat förvandlar mötesupplevelsen i komplexa miljöer

Chicago, 23 april 2024 — Shure den legendariska tillverkaren av mikrofoner och audioutrustning och Neat, en banbrytande leverantör av videoenheter, tillkännager ett samarbete för att leverera en förbättrad mötesupplevelse i stora och akustiskt utmanande miljöer.

 

Genom att gå samman säkerställer Shure och Neat en sömlös integration mellan Neat Bar Pro, en kraftfull videomötesbar från Neat, och flera lösningar från Shure Microflex® Ecosystem, vilket ger kompromisslös ljud- och videokvalitet även i komplexa arbetsmiljöer.

"Vårt samarbete med Neat förenar det bästa av video och ljud i ett enda rum", säger Peter James, VP Global Business Development på Shure. "Våra integrerade lösningar kan nu enkelt installeras där kunderna vill ha både en front of room-enhet och en extraordinär ljudtäckning i hela utrymmet. Vi är glada över att kunna erbjuda en förstklassig kombination för stora konferensmiljöer som kommer att ge bättre upplevelser och mer tillförlitligt samarbete."


Den innovativa kombinationen av Shure och Neat erbjuder en enkel, lättinstallerad lösning som är skalbar för alla typer av rum. Medan Neat Bar Pro levererar enastående videokvalitet som kan auto-framas, zooma in på och följa varje deltagare individuellt i rummet, oavsett var de befinner sig, förlänger enheter från Microflex Ecosystem Neats videoutrullningar till större och mer komplexa utrymmen och levererar klart, naturligt ljud med olika formfaktorer för att hålla utrymmen estetiskt tilltalande med pålitlig prestanda.

"Vi tror att våra gemensamma kunder kommer att älska den fantastiska upplevelse vi kan erbjuda i stora och akustiskt utmanande mötesrum genom detta samarbete med Shure, den ledande experten inom installerat ljud", säger Sherri Pipala, Senior Director of Global Alliances på Neat. "Denna enkla, intuitiva lösning utökar Neats kapacitet för att stödja en fullständig serie rumstyper."


För stora styrelserum eller utrymmen där nyckeldeltagare behöver ses och höras var de än sitter, erbjuder Shure Microflex Advance MXA902 Integrated Conferencing Ceiling Array och Shures ANIUSB-MATRIX USB Audio Network Interface krispigt ljud medan Neat Bar Pro fångar video i hela rummet, vilket ger enkel och pålitlig rumstäckning även i de mest krävande utrymmena.

För konferensmiljöer som all-hands-träningsrum och delbara utrymmen ger kombinationen av Neat Bar Pro med den populära Microflex Advance MXA920 Ceiling Array Microphone, en IntelliMix® P300 Audio Conferencing Processor och MXN5W-C Networked Loudspeaker avancerade funktioner och funktionalitet för en enhetlig och skalbar lösning.

Dessa olika kombinationer av Neat Bar Pro och Shure Microflex Ecosystem-enheter är certifierade för Zoom Rooms och är idealiska för företagsstandardisering, vilket säkerställer att både IT-proffs och användare får en komplett samarbetslösning som är enkel att installera, lätt att använda och pålitlig samtidigt som den uppfyller de högsta standarderna i vilket mötesutrymme som helst.

"Zoom-kunder letar efter exceptionella video- och ljudupplevelser i alla typer av mötesutrymmen, vilket är varför vi är glada över detta partnerskap mellan Neat och Shure. Tillsammans erbjuder de en enkel, användarvänlig lösning som sträcker sig till de mest utmanande stora utrymmena", tillade John Stearns, Global Head of Zoom Spaces, Zoom.


Partnerskapet mellan Shure och Neat representerar ett åtagande för innovation inom konferenslösningar. Nu kan användarna kombinera kraften i Neats videoteknik med Shures erkända mikrofonexpertis för att höja ljudet även i de mest komplexa mötesutrymmena.

För mer information om Shure och Neat, besök: https://www.shure.com/en-US/conferencing-meetings/partners