Shure Audio Institute – Genomför kurs och vinn

Genomför kurser med Shure Audio Institute och vinn fina priser

Visste du att Shure erbjuder kurser och certifieringar inom kategorierna Pro Audio, integrerade system och musik- och konsumentprodukter? Genom Shure Audio Institute (SAI) kan du gå kurser och få certifieringar i just de ämnen som är relevanta för dig. Och bäst av allt? Samtliga kurser är gratis!

I en värld där teknik och design ständigt utvecklas är det viktigt att hålla sig uppdaterad. Vi på Benum vill ge våra kunder och partners en extra belöning för att ha genomfört kurser och certifieringar. Under perioden fram till 30 oktober har vi en kampanj där alla som genomför kurser och certifieringar har möjlighet att vinna fina priser från Shure.
Vi drar två vinnare inom varje kategori (Pro audio, integrerade system och musik- och konsumentutrustning).

 

1:a pris: Shure Aonic 50 (valfri färg), fantastisk Shure PC-väska, Shure-huvtröja av fantastisk kvalitet och Shure-t-shirt
2:a pris: Stor Shure PC-väska, Shure-huvtröja av fantastisk kvalitet och Shure-t-shirt

 

För att delta, skicka oss skärmdumpar som visar alla SAI-kurser och den certifiering du har genomfört från och med 30 augusti 2022 via e-post till ml@benum.com. Skriv "SAI kurser" i ämnesfältet i mejlet. Deadline för att skicka in skärmdumpar är torsdagen den 10 november.

Allt innehåll från Shure Audio Institute (SAI) är gratis och du kan komma åt det genom att registrera dig här (klicka på "LOGIN/REGISTER" i det övre högra hörnet). 

 

Shure Audio Institute (SAI) är en prisbelönt utbildnings- och nätverksplattform för ljudtekniker, systemintegratörer, konsulter, återförsäljare och musiker. Här hittar du certifieringsprogram inom områden som Integrerade system, musik- och konsumentutrustning och Pro Audio. Dessutom hittar du inspelningar av tidigare webinarier och möjlighet till onlinekurser samt olika artiklar om olika ämnen. Urval av online- och instruktörsledda kurser inkluderar teknisk, applikations- och produktspecifik utbildning inom ljudteknik och akustik, trådlöst ljud, nätverk, DSP och mycket mer.