Nya Shure MV7X - Den perfekta Podcast- och vokalmikrofonen


Vi är glada att kunna presentera två nya produkter i Shure MOTIV -familjen. Medan MOTIVs produktserie vänder sig till flera applikationer kommer de senaste tilläggen att vara mer relevanta för den traditionella ljudkunden.

Inspirerad av den legendariska SM7B är MV7X en XLR -version av den populära MV7 Podcast -mikrofonen. Genom att erbjuda en analog version av MV7 kan vi erbjuda en lösning på instegsnivå i podcast- och sånginspelningsvärlden.

Shure MV7X är en dynamisk mikrofon med XLR-anslutning av professionell kvalitet, perfekt för applikationer som kräver hög röstförståelse med en balanserad ton. Röstisoleringsteknologi säkerställer att mikrofonen är superfokuserad på din röst och fångar inte upp oönskat bakgrundsljud för att ge dig perfekta inspelningar i operfekta rum.
Den attraktiva och tåliga metallkonstruktionen har en justerbar bygel som kan monteras på en mängd olika mikrofonstativ för flexibla placeringsalternativ.

Huvudfunktioner

• XLR -utgång tillåter digital eller analog inspelning

• Mycket riktat dynamiskt element med röstisoleringsteknik

• Optimerad frekvensrespons för rik och naturlig vokalåtergivning

• Robust metallkonstruktion för enastående tillförlitlighet

• Justerbar och integrerad bygel för enkel placering på standard 5/8” gängade- stativ eller bommarPodcasting med vänner eller gäster behöver kosta en förmögenhet; MV7X ger samma tillförlitliga Shure-ljud och tillförlitlighet som du har lärt känna och älska.
Mikrofonen är designad med podcasters och sångare i åtanke, och med samma formfaktor som den legendariska SM7B, kan du ansluta direkt till en mixer eller ljudkort och börja spela in direkt - nu är det dags att berätta din historia.

För perfekta inspelningar, i operfekta rum

Den intelligenta kombinationen av en dynamisk kapsel, utmärkt bakrejektion och stötdämpare, som också delas med MV7, gör att MV7X kan spela in professionellt ljud var du än befinner dig. Vi förstår; inte alla kan ha ett ljudbehandlat rum, men det skulle vara trevligt, eller hur?

 

Specifikationer

Typ: Dynamisk
Poläritet Envägs (kardioid)
Frekvensomfång 50 Hz till 16,000 Hz
XLR Känslighet, vid Minimum Gain, Flat Mode -55 dBV/Pa (1.78 mV) vid 1 kHz, 1 Pa = 94 dB SPL
Impedans 252   vid 1 kHz
Anslutningstyp XLR
Montering 5/8"-27 gänga
Material Metallkonstruktion
Vikt 0.55 kg
Dimensioner Mikrofon: Längd 53.6 mm; Diameter 66.5 mm
Mikrofon i bygel: 164 x 153.6 x 90.2 mm (HxLxD)