Shure MXA902 klarar FROST & SULLIVANS krävande test ”ANALYST GAUNTLET”.

REVOLUTIONERA DIN LJUDUPPLEVELSE MED SHURE MXA902

I dagens snabbt föränderliga AV-teknikvärld är det avgörande med sömlösa ljudlösningar, ofta i små till medelstora konferensrum som är den största kategorin sett till totalt antal rum. Det är där Shure MXA902 kommer in i bilden som en unik lösning över alla andra alternativ på marknaden.

Med sin nästa generations arrayteknik säkerställer MXA902 exakt ljudupptagning, eliminerar oönskat brus och levererar kristallklar ljudkvalitet till varje deltagare i rummet.

Dessutom är MXA902 utrustad med Automatic Coverage™-teknologi som justerar ljudfokuseringen när människor rör sig i konferensrummet under möten eller möblerar om mellan möten. Detta säkerställer optimal ljudkvalitet och klarhet, oavsett deltagarnas positioner varje gång.

Utöver sina exceptionella ljudfunktioner är MXA902 utformad för sömlös integration i befintliga AV-system (Dante & PoE+), vilket gör den till ett bekvämt val för alla konferensrumsinstallationer. Dess snygga och moderna design, integrerad i taket, gör att rummet kan bibehållas stilrent utan onödig och synlig teknik på bord eller väggar.

HUR BRA FUNGERAR DENNA LÖSNING EGENTLIGEN?

Branschanalysföretaget Frost & Sullivan utsatte Shure MXA902 för deras genomgående test ”Analyst Gauntlet” för att ta reda på hur användarvänlig lösningen verkligen var. Testet är i gång under en längre period och under tiden samlas stora mängder data och feedback in från både användare och systemadministratörer. Det slutgiltiga svaret är att MXA902 definitivt håller måttet som den mest optimala lösning för alla inblandade.

VAD TYCKTE FROST & SULLIVAN?

"en takmikarray av första klass ... enastående hanterbarhet ... enkelhet under installation och programmering som administratör.. jämna och rättvisa upplevelser för alla deltagare i alla delar av rummet och andra sidan fjärrmötet... 
MXA902 kommer att hjälpa fler organisationer att implementera enastående professionellt ljud i sina mötesutrymmen och skapa möjligheter att göra det i stor skala för att alltid nå fram sitt budskap."