Shure Nexadyne - Den ultimata mikrofonen för turnérande musiker!

SHURE SLÄPPER NEXADYNE - DEN ULTIMATA SÅNGMIKROFONEN FÖR TURNÈRANDE MUSIKER

Innovation tar ingen paus och därför är det ultimata inom dynamiska sångmikrofoner här: Nexadyne™ Dynamic Vocal Microphones. Genom att förena banbrytande akustisk signalbehandling med enastående polära mönster levererar dessa mikrofoner en äkta återgivning av ljud som säkerställer att varje sångframförande når varje hörn med precision och kraft. Upptäck den ultimata lösningen för att leverera den perfekta sångleveransen, varje gång. 

Nexadyne 8/C (kardioid) och Nexadyne 8/S (superkardioid) är byggda med den standarden för konsistens, hållbarhet och prestanda som endast Shure kan tillhandahålla, tillgängliga som trådbundna handhållna modeller och som utbytbara mikrofonkapslar, kompatibla med alla Shure trådlösa handhållna sändare.

Revonic™ Teknologin är en revolutionerande mikrofondesign framtagen för att tillgodose de rigorösa kraven från turnémusiker.

Genom att använda två matchade noggrant balansrade kapslar är Revonic på väg att göra Nexadyne ett stort steg framåt i utvecklingen av dynamiska mikrofoner. Genom de två kapslarna kan Nexadyne fokusera och stämma av mikrofonens utsignal och leverera en oöverträffad klarhet hos den önskade ljudkällan samtidigt som de minimerar störande informatiom som oönskat brus och "scene bleed".

"De två kapslarna arbetar i samma akustiska utrymme och när deras signaler läggs samman får du ett optimerat och harmoniskt klingande system för både den akustiska signalen (röstupptagningen) och hanteringen av det du inte vill ha med"  förklarar Roger Grinnip, chefsingenjör för Shure Revonic.

All denna toppmoderna teknik packad i varje mikrofon innebär bättre prestanda överlag både för musiker och ljudtekniker. Sångare kommer att uppleva en tidigare okänd klarhet på scenen - Med andra ord får de det naturliga ljudet oavsett var de uppträder och ljudteknikern behöver inte längre göra återkommande EQ-korrigeringar, eftersom mikrofonen redan kommer ha en rent akustiskt optimerad signal direkt från utgången.

Så hur fungerar all denna ljudmagi?

Jo, kombinationen av de två kapslarna förbättrar ljudkvaliteten och avvisningen av oönskat brus genom att låsa upp större kontroll över mikrofonens akustiska respons. Medan den övre kapseln kan fånga upp den önskade ljudkällan med förbättrad klarhet och isolering, kontrollerar och hanterar den andra kapseln mikrofonens frekvensrespons, polaritetsmönster och vibrationsavstötning.

Revonic-revolutionen påbörjas med två versioner av Nexadyne-sångmikrofoner: en med ett standard kardioidt polaritetsmönster och en andra med ett superkardioidt mönster. Kardioidmodellen är lite mer förlåtande med sångarens mikroteknik och superkardioidmodellen är ett utmärkt alternativ för högre ljudnivåer på scenen på grund av dess tightare sidorejection och sångisolation.

Alla Nexadyne mikrofoner är utrustade med Shures patenterade Revonic™ Dual Engine Teknologi, med två exakt kalibrerade kapslar som arbetar tillsammans för att uppnå optimal prestanda – mer av den önskade ljudkällan och mindre av oönskat omgivningsljud.

Trådlösa Kapslar

Tillgängliga Shure erbjuder också olika trådlösa Nexadyne-kapslar i svart och nickelutförande i både kardioid och superkardioid variant. Dessa kapslar är kompatibla med alla Shures befintliga trådlösa system med utbytbar tagbara kapslar, som Axient Digital, ULX-D, QLX-D och SLX-D.

I grunden är Nexadyne utformad för att leverera den renaste ljudåtergivningen som är möjligt från en dynamisk mikrofon. Den fångar autenticiteten hos varje ton, varje ord, varje känsla som levereras genom den. Mikrofonens innovativa design och robusta konstruktion gör att den står emot de påfrestningar som turnélivet innebär samtidigt som den levererar enastående prestanda på varje scen. Den är bestämd att bli sångarens bästa vän.