Shure och Poly - Första tillverkarsamarbetet som är certifierade för Teams

POLY OCH SHURE - DEN FÖRSTA ANDROID-LÖSNINGEN SOM CERTIFIERATS FÖR TEAMS ROOMS 

Microsoft Teams ligger i topp bland samarbets- och konferensplattformarna och fortsätter att växa i popularitet. Processen att skapa Teams-aktiverade mötesutrymmen kräver att IT-chefer skapar flexibla och pålitliga utrymmen som ger användarna förtroende för att deras hybridmöten kommer att fungera varje gång. För att uppnå detta är det viktigt att hitta rätt AV- och UC-lösningar (unified communications/kontrollsystem) som är kompatibla och erbjuder de unika möjligheter som ditt team behöver.

Varje Microsoft Teams-rum börjar med samma få pusselbitar: en Microsoft Teams Rooms-licens, en dator, någon form av kontrollenhet samt ljud- och videokomponenter. Så för att göra processen att hitta rätt lösningar enklare skapade vi den här guiden som förklarar vad du behöver för att skapa Teams-rum med certifierade AV-lösningar från Shure och Poly.

 

"Mer än 60 % av USA:s Fortune 500 har valt att använda Microsoft Teams Rooms, enligt Microsofts VD Satya Nadella."
Källa: AV Interactive, Microsoft Teams Rooms valda av 60 % av Fortune 500

VAD BETYDER DET ATT BLI CERTIFIERAD FÖR MICROSOFT TEAMS ROOMS.

Alla har upplevt ett frustrerande möte med dåligt ljud eller videostörningar. Att bara använda enheter som är certifierade för Teams Rooms är ett bra sätt att undvika dessa problem och skapa en fantastisk mötesupplevelse för alla inblandade.

Certifieringsprocessen för Teams Rooms kräver tid och ansträngning från både Microsoft och varumärkets som vill ha enheterna certifierade. Att slutföra certifieringsprocessen innebär rigorösa tester av produkterna för att klara sig, vilket säkerställer en sömlös och pålitlig mötesupplevelse.

CERTIFIERADE LÖSNINGAR FRÅN POLY & SHURE FÖR STORA RUM

Utöka kvalitetsljud till större utrymmen med Shure Microflex® Ecosystem-lösningar och ledande konferenslösningar från Poly. Kunden har nu möjlighet till en beprövad och certifierad Android-lösning med flera varumärken som sömlöst integrerar video-, dator- och DSP-ljudlösningar, vilket säkerställer en optimal Microsoft Teams Rooms-upplevelse.

FÖRDELAR MED STATE OF THE ART AUDIO FRÅN SHURE

Polys smarta kameror med Poly Director AI har automatisk inramning och tracking och säkerställer att alla syns, även de som befinner sig i rummets kanter.

Standardisera ditt mötesrumsljud i hela ditt företag eller campus med lösningar som passar alla rumsstorlekar.

Shure Microflex Ecosystem erbjuder en komplett portfölj av nätverksanslutna ljudlösningar som kan skräddarsys exakt efter dina behov.

Shure Audio Encryption, säkert ljud som förhindrar avlyssning.

HUR ALLT ANSLUTS

Det här Teams Room-exemplet är stort och har plats för 12-16 personer och är utrustad med en Poly G7500, en Poly Studio E70-kamera, en Poly TC10-kontroller ihopkopplad med en enda MXA920-takmikrofon samt två MXN5W-C-högtalare. Med de flesta AV-komponenter monterade i tak och på vägg är bordet fritt från distraktioner och ger gott om plats för deltagarnas egna datorer.

 

SHURE TEAMS ROOMS PÅ ANDROID-CERTIFIERADE ENHETER

MXA920 Ceiling Array Microphone är lätt att använda och snabb att distribuera för AV-konferenser, kamera tracking, voicelift eller ljudförstärkning. Med nästa generations array-arkitektur fångar Automatic Coverage™-tekniken de talare du vill höra samtidigt som du undviker ljud i andra områden.

MXN5W-C nätverksanslutna takhögtalare ger högkvalitativ talåtergivning för AV-konferensapplikationer. Den låga designen är PoE-driven och optimerad för enkel installation i undertak.

IntelliMix® P300 Audio Conferencing Processor integreras snabbt och enkelt med Microflex® Advance™ Array-mikrofoner, vilket ger en ljudkonferenslösning av hög kvalitet med extremt tydligt mötesljud.

POLY G7500 MODULAR VIDEO CONFERENCING SYSTEM

Oavsett om du presenterar i träningsrummet, planerar i styrelserummet eller ringer in från ditt vardagsrum kommer alla i ditt team att känna att de är på samma plats med flexibla ljud- och DSP-lösningar från Shure och Polys smarta kamera inramningsteknik. Om du vill ha mer kontroll över dina mötesutrymmen är Poly G7500 redo. Detta modulära videokonferenssystem gör det enkelt att utrusta konferensrum för att möta din organisations unika behov. Laddad med flexibla funktioner, använder G7500 din design för att driva dina möten och imponera dina team.

Poly Studio E70 en AI-driven kamera för stora mötesutrymmen utrustad med två 4K-kameror som optimerar rumsvyn genom flera inramningslägen inklusive grupp-, personer- och högtalarinramning.

Poly G7500 hjälper team att dela idéer och uttrycka sig tydligt – i Ultra HD 4K. Dessa detaljerade bilder i kombination med rikt ljud gör att alla deltagare känner att de är tillsammans i samma rum. Och Poly G7500 är också driftsättningsvänlig, med ett intuitivt användargränssnitt och flexibel installation som stöds av både Microsoft Teams Admin Center och Poly-linsen.

Poly TC10 är en kraftfull touchkontroll för Teams Rooms på Android utrustad med stora LED's som indikerar rummets tillgänglighet och ljudstatus på långt avstånd. Använder bara en kabel för både ström och signal.