Shure ansluter sig till Q-SYS Technology Partner Program

Shure ansluter sig till Q-SYS Technology Partner Program

Två av de starkaste varumärkena inom AV- och UC-system meddelar att de fördjupar sitt samarbete då Shure ansluter sig till Q-SYS Technology Partner Program. Detta öppnar upp för nya möjligheter både inom integration och systemdesign för ditt nästa projekt.

Redan nu finns ett plugin till den Q-SYS certifierade takmikrofonen MXA920 tillgänglig, vilket ger möjlighet till avancerad styrning och användande av data från MXA920. Bland annat kan du redan nu direkt i Q-SYS använda MXA920 som en del av ett automatiserat kamerasystem, där MXA920 ger exakta koordinater som styr exempelvis en PTZ-kamera.

Inom en snar framtid kommer även fler plugins till produkter inom produktfamiljerna Shure Microflex Advanced och Shure Microflex. Så håll utkik efter nya möjligheter, funktioner och plugins som kommer att lanseras inom detta samarbete!

Q-SYS Technology Partner Program

Under detta program arbetar Shure och Q-SYS nära tillsammans för att skapa marknadsförberedda hårdvaru- och mjukvarulösningar som integreras sömlöst med Q-SYS molnbaserade ljud-, video- och kontrollplattform.

  • Förbättrad kompatibilitet och interoperabilitet genom utveckling och certifiering av flera Q-SYS-plugins.
  • Integrerad kontroll av Shure-utrustning direkt från Q‑SYS Designer Asset Manager-plattformen.
  • Unika möjligheter och djupare teknisk integration med andra ledande AV- och UC-system för rikare upplevelser

Som en del av Shures deltagande i Q-SYS Technology Partner Program har Q-SYS fullständigt granskat och godkänt det befintliga MXA920 Ceiling Array Microphone-plugin'et med ett Q-SYS Certified märke. Tack vare denna certifiering är kontrollplugin för MXA920 nu tillgänglig för nedladdning via Q‑SYS Designer Asset Manager-plattformen.

Du kan nu också använda MXA920 sömlöst som en del av ett Q-SYS kamerakontrollsystem utan att behöva en extra plugin. Shure MXA920 är valbar med Q-SYS Automatic Camera Preset Recall (ACPR) plugin. Den här uppdateringen använder MXA920:s automatiska täckningsläge och kommandosträngar Talker Position för att tillhandahålla korrekta data till ACPR-plugin.

Håll dig uppdaterad

Shure arbetar aktivt med ytterligare Q-SYS-plugins som kommer att stödja fler MXA-arraymikrofoner och andra Microflex Ecosystem-produkter.

Uppdateringar angående detta partnerskap, nya funktioner, integrationer och plugins kommer att meddelas i Shures månatliga nyhetsbrev.
Om du för närvarande inte får dessa kan du registrera dig här.