Shure SE215 limited edition

Shure släpper SE215 i begränsad upplaga - i en färg som valts av användarna

Shure har lanserat SE215 Special Edition Sound Isolating™ hörlurar i en ny exklusiv färg – framröstad av Shures användare och följare på sociala medier. SE215 ger dig klart ljud och fyllig bas, och har en avtagbar 3,5 mm kommunikationskabel som gör det möjligt att använda hörlurarna trådlöst. Ljudisoleringstekniken håller hörsnäckorna på plats och håller buller ute för att ge användaren en fantastisk uppslukande ljudupplevelse var de än används. Med Shure SE215 förvandlas arbetsdagen till en konsert och träning till en upptäcktsresa i nya musikaliska dimensioner.

Nyckelfunktioner:

  • Fantastiskt klart och distinkt ljud med full bas. Baserat på årtionden av erfarenhet av att stötta några av världens största musiklegender. Ger en förstklassig ljudupplevelse i ett litet och praktiskt paket.
  • Sound Isolating™-teknik blockerar upp till 37 dB brus för att eliminera distraktioner. Njut av den mest uppslukande lyssningsupplevelsen med en design som håller hörsnäckorna på plats och utesluter brus - även under träning och på språng.
  • Ergonomisk lågprofildesign. Byggd med samma lågprofilerade design som musiker använder för in-ear monitoring på scen. Hörlurarna sitter bekvämt på plats även under svåra förhållanden. Över-örat-designen säkerställer att kablarna inte kommer i vägen.
  • Löstagbar 3,5 mm kommunikationskabel gör att SE215 kan anslutas till valfria tillbehör med en MMCX-anslutning, inklusive True Wireless Secure Fit Adapter för Bluetooth-anslutning. Kompatibel med Apple- och Android-enheter med 3,5 mm-anslutning.
  • Tydligt talljud och enkel hantering av samtal med fjärrkontroll och mikrofon. Sömlös kontroll av telefonsamtal, röstkommandon, volym och musikuppspelning.
  • Solid byggkvalitet, gjord för livslång professionell användning. Två års garanti, även för företagskunder. Detta är en produkt som är byggd för att hålla och ge valuta för pengarna.

Inkluderat i paketet:

1 3.5 mm dark gray communication UNI cable (46")
1 Soft-Zip Case
1 Black foam sleeves (S/ M/ L)
1 Soft flex sleeves (S/ M/ L)