Shure släpper MXA920 - En ny standard inom takmikrofoner

Svåra rum. Storskaliga distributioner. Perfekta inställningar eller enkel installation.
Oavsett behov är nya MXA920 redo.

Microflex® Advance™ MXA920 från Shure är den nya flaggskeppsmodellen av takmikrofoner för AV-konferenser, kameraspårning, voicelift och ljudförstärkning i företags-, utbildnings- och mötesmiljöer. Med Next Generation Array Architecture får du bättre ljudupptagning än någonsin, är ännu enklare att använda och snabbare att distribuera än sin föregångare.


MXA920 har Automatic Coverage™-teknik för att fånga ljud från upp till åtta distinkta täckningsområden från var som helst i rummet, och täcker ett område på upp till 9 gånger 9 meter direkt ur lådan med minimal installationstid och ansträngning.

Inbyggd IntelliMix® DSP ger all signalbehandling som behövs för eko- och brusfritt ljud. Tillgänglig i fyrkantig eller rund formfaktor för att passa olika inredningsdesigner och taktyper, och erbjuder flera monteringsalternativ: i tak, i innertak, med stolpe eller vajer.

 

Viktiga uppdateringar hos MXA920:

  • Automatic Coverage Technology – MXA920 ger överlägsen förkonfigurerad ljudupptagning som kräver minimal installation. Direkt ur lådan täcker den sömlöst och automatiskt upp till en yta på 9x9 meter, vilket minskar installationstid och ansträngning – vilket potentiellt kan erbjuda integratörer betydande besparingar i tid och arbete. Täckningen kan justeras och anpassas ytterligare för att passa olika rumslayouter eller sittarrangemang, för att bara fånga de mötesdeltagare du vill – och ta bort de områden du vill utesluta.
  • Nästa generations Array Architecture – MXA920 erbjuder mer riktad upptagning över hela frekvensomfånget för att bibehålla exakt täckning av specifika områden samtidigt som röstkvaliteten förbättras för ett mer naturligt ljud – och fokuserar mindre på andra ljud i rummet. De helt nya DSP-algoritmerna möjliggör ett mer naturligt tal för deltagarna att höras tydligt och exakt.
  • Större tillämpningsflexibilitet – MXA920 skickar den exakta platsen för varje talare till ditt kamerakontrollsystem för mer precis kameraspårning. Steerable Coverage™-teknik med individuella ljudutgångar möjliggör högre gain before feedback i Voice Lift och ljudförsärknings applikationer.

MXA920 är certifierad för Microsoft Teams när den används med IntelliMix P300 DSP och Microflex MXN5C nätverkshögtalare, för förenklad anslutning för slutanvändare. Tillgängliga modeller inkluderar fyrkantiga (endast vit) eller runda (vita, svarta eller aluminium) alternativ som alla är övermålningsbara för att matcha rummets inredning.