Shure SLX-D Portable - Nya bärbar mottagare och Plug-On sändare

Vi är glada över att kunna meddela att Shure expanderar SLX-D familen med nya SLX-D Portable Systems! Den nya bärbara SLXD5-mottagaren och SLXD3 Plug-On-sändaren kommer att vara ett måste oavsett om du är en professionell videofotograf, ute på fältet eller en platsljudmixer och behöver stressfri ljudinspelning.

SLXD3 Plug-On digital trådlös sändare

Konverterar alla XLR-mikrofoner, både dynamiska och och kondensator för användning som en trådlös SLX-D-sändare. Med en patenterad låsring för en säker och fast anslutning skickar SLXD3 24-bitars digitalt ljud till SLXD4 och SLXD5 digitala trådlösa mottagare via stensäker RF-anslutning. Använd IR Sync för att koppla ihop sändare enkelt och snabbt med ditt val av trådlös SLX-D-mottagare. En skarp OLED-skärm på framsidan visar viktiga systemstatus, som batterinivå och överföringsfrekvens.

SLXD5 Enkanals portabel trådlös mottagare

SLXD5 är en enkanals bärbar digital trådlös mottagare packad med de rika funktionerna hos en SLX-D digital trådlös mottagare fast i ett kompakt och bärbart paket.
Med högupplöst 24-bitars digital audio, effektiv UHF-överföring med lång räckvidd och lättanvända installationsfunktioner, är SLXD5 perfekt monterad på kamera eller i väska. Skanna och distribuera frekvenser till en kompatibel trådlös SLXD-sändare med IR-synkronisering, eller koordinera och övervaka stora kanalkonfigurationer med många källor med hjälp av Multi-Mic Mode.