Tascam CA-XLR2d - Ett flexibelt koncept för inspelning av professionellt ljud med valfri kamera!

Ett flexibelt koncept för inspelning av professionellt ljud med praktiskt taget vilken kamera som helst


CA-XLR2d är en tvåkanalig mikrofonadapter och förförstärkare som gör att externa mikrofoner kan användas för att spela in högkvalitativt professionellt stereoljud med en spegelreflex- eller spegellös kamera. Ljudsignalen överförs direkt till kameran – i digital eller analog form – och spelas in tillsammans med videosignalen, vilket eliminerar behovet av efterföljande synkronisering och minskar efterproduktionstiden.

 

Canon Kit

Fujifilm kit

Analogue Interface Kit

Välj den mest lämpliga mikrofonen för din filminspelning

Välj lämplig mikrofon eller ingång som passar din applikation. Från en shotgun-mikrofon för intervjuer eller dialog, till dubbla dynamiska mikrofoner eller kondensatormikrofoner för stereobilder, eller ta hela ljudmixen matad från huvudmixern med en linjenivåanslutning – med CA-XLR2d är du väl förberedd för alla tänkbara jobb.

En ren signalväg är grunden för professionellt ljud, När du använder en kompatibel modell kommer digitalt ljud in i kameran direkt genom tillbehörsskon

När du använder en kompatibel modell kommer digitalt ljud in i kameran direkt genom tillbehörsskon

En ren signalväg är grunden för professionellt ljud

Högpresterande A/D-omvandlare för orört, naturligt ljud

Tack vare Tascams långvariga expertis inom ljudteknik och premium A/D-omvandlare står CA-XLR2d för rent, brusfritt, professionellt ljud. Genom att skicka en digital ljudsignal direkt till kameran via en kompatibel tillbehörssko finns det inget andra konverteringssteg som kan lägga till brus eller distorsion. Och det befriar dig från arbetet med att i efterhand synkronisera bild och ljud i efterproduktion.


CA-XLR2d drivs av en kompatibel kamera via sin hot shoe vilket innebär att du inte behöver en extra strömförsörjning och din installation förblir kompakt och ren
(kompatibla tillverkare: Canon, Fujifilm).

Använd de mikrofoner och annan utrustning du behöver för din session

CA-XLR2d är så flexibel att du kan använda den med de mikrofoner och redskap du behöver för just din filmsession. Den toppmonterade kallskon är till exempel motståndskraftig mot vibrationer, bullerdämpad och kan hålla din favoritmikrofon eller en trådlös mottagare eller sändare. Två XLR/TRS-ingångsterminaler och en 3,5 mm stereo miniingång finns tillgängliga för praktiskt taget alla dynamiska, kondensator, handhållna, shotgun, lavalier eller andra mikrofoner.

Inbyggd processering med användarvänlig kontroll för högsta inspelningskvalitet

De medföljande ljudbearbetningsfunktionerna som auto-nivå, lågpassfiler och limiter kan hanteras med hjälp av enkla omkopplare. CA-XLR2d kan också länka två ingångskanaler, vilket gör att du kan styra ingångsförstärkningen samt inställningarna LEVEL och LIMITER samtidigt för vänster och höger kanal när du spelar in i stereo.

Högkvalitativ ljudkvalitet uppnås av professionell elektronik, 16-bitars/24-bitars upplösning och samplingsfrekvenser på 48 kHz eller 96 kHz.

Uppnå hög ljudkvalitet med din nuvarande kamera

Oroa dig inte om din kameras sko inte kan hantera en digital ljudsignal eller driva Tascam-mikrofonadaptern. CA-XLR2d-AN analoga kit kan användas med praktiskt taget vilken kamera som helst som har en analog ljudingång. Fäst den medföljande batterilådan (två AA-batterier) och anslut den analoga utgången på CA-XLR2d till mikrofoningången på kameran med den medföljande stereoljudkabeln. Detta gör att du kan dra nytta av de högkvalitativa mikrofonförförstärkarna och ljudbehandlingsfunktionerna och avsevärt förbättra ljudet på dina filminspelningar.