Tascam DR10-L PRO - mini beltpack med 32-bit float upplösning

Många videofotografer älskar att använda Tascam DR-10L Pro för att fånga audio för video på grund av dess enkelhet, diskreta design och avancerade teknik. Genom att kombinera bekvämligheten hos lavaliermikrofon med en ultrakompakt bärbar inspelare, löser denna smarta, kompakta produkt många av de problem som innehållsskapare ofta möter.
Helt enkelt en fantastisk och snabb lösning för hektiska evenemang på fältet som exempelvis bröllop, reklaminspelning, eller content creation.

Medan traditionella trådlösa mikrofonsystem kan vara problematiska och utgöra problem för arbetsflödet, är den stenhårda hållbarheten hos en Tascam-trådbunden lavalierinspelare både bevisad och säker. Enkel plug-and-go-manövrering gör också DR-10L Pro till ett perfekt backup-system till din vanliga inspelningsutrustning.

DR-10L Pros 32-bitars flytpunktssteknik låter dig fånga en viskning, ett skrik och allt däremellan med oklanderlig klarhet, ultralågt brus och utan behov av att finjustera förstärkningsnivåerna. Stöd för trådlös tidskodssynkronisering med Atomos-produkter, möjligheten att trådlöst styra upp till fem inspelare från den kostnadsfria appen*, plus lång batteritid och generös lagringskapacitet gör DR-10L Pro idealisk för alla tänkbara professionella applikationer.



*tillval AK-BT1 krävs för appkontroll och trådlös tidskodsynkronisering

  • Ultralätt, kompakt och bärbar design är perfekt när möjlighet att döljas prioriteras

  • TM-10L lavaliermikrofon med klädespänne och puffskydd ingår (kabellängd: 160 cm)

  • 32-bitars flytpunktsinspelning och dubbel AD-omvandlarteknik innebär att du aldrig behöver kassera en inspelning på grund av dåliga ljudnivåer och heller inget behov av att finjustera ingångsnivåerna.

  • Stöder inspelning i MP3-format

  • Stor lagringskapacitet, med stöd för microSDXC-kort upp till 512 GB

  • Spelar in minst 24,5 timmar på två AAA-batterier*¹ för videoinspelningar hela dagen

  • Kompatibel med AK-BT1 Bluetooth®-adapter (säljs separat) som ger trådlös kontroll och synkronisering

  • Kostnadsfri DR-10L Pro CONNECT-app för iOS, iPadOS och Android låter dig styra upp till 5 enheter samtidigt (Kräver AK-BT1 säljs separat)

  • Trådlös tidskodssynkronisering stöds med kompatibla Atomos-produkter som BLUE eller CONNECT-serien

Med den valfria AK-BT1 Bluetooth-dongeln kan DR-10L Pro-inspelaren styras trådlöst från iOS-, iPadOS- och Android-enheter genom kostnadsfria DR-10L Pro CONNECT-appen. Förutom att fjärrstyra upp till fem DR-10L Pro-enheter, tillåter DR-10L Pro CONNECT-appen videografer att kontrollera enhetens status och se de inspelade vågformerna i realtid. Du kan också använda appen för att namnge enheter för enkel identifiering.

  • Visuell visning av ingående ljud med vågformsvisning
  • Enkel hantering av flera enheter med unika namn och färginställningar
  • Metadata (projektnamn, scennamn, take-nummer) kan spelas in i inspelningsfilen (BEXT, iXML)
  • Enhetens förinställda data kan sparas i appen. Dina favoritinställningar kan hämtas med några få tryck
  • Synkronisera enhetens klocka med tiden på din smartphone eller surfplatta

Om TASCAM
I decennier har TASCAM varit ett självklart val för musiker, studios, ljudtekniker och broadcastföretag över hela världen genom att kombinera branschledande äkthet med legendarisk tillförlitlighet. Med nytänkande lösningar designade för täcka alla tänkbara ljudapplikationer fortsätter TASCAM att definiera ljudet av modern inspelning.