Registrera din TASCAM-produkt och få T-RackS Porta One värd 99 €

Registrera din TASCAM-produkt och få T-RackS Porta One värd 99 €

Tascam Tape Collection inkluderar ultraexakta plug-in versioner av legendariska bandspelarmodeller från Tascam och Teac som Porta One, A-3340S, 388 och A-6100 MKII. Med hjälp av avancerad modelleringsteknik har IK Multimedia tagit brutit ner varenda del av inspelaren, analyserat den grundligt, autentiskt modellerat hela bandinspelningsprocessen och sedan återskapat den som en plug-in för alla dagens populära DAWs. Recensioner och responsen på Tascam Tape Collection har varit fantastisk, och denna kampanj är en möjlighet att introducera fler entusiaster till det enormt populära ljudet från analoga band.

Registreringen är snabb och enkel: Skapa ett konto i Tascam ID-portalen och registrera en av de kvalificerade produkterna* så skickar vi dig en nedladdningskod för en gratis kopia av programvaran. Med engångskoden kan du registrera dig hos IK Multimedia och sedan använda programvaran.

Vad väntar du på? Registrera dig nu med bara några klick och ge dina inspelningar det autentiska ljudet från den analoga tidsåldern!

Tascam ID-registreringssida:
www.tascamid.tascam.com/en/customer/account/login

IK Multimedia registreringssida:
www.ikmultimedia.com/tascamregistration

Läs mer:
https://www.tascam.eu/landing/tascam-ik-multimedia-promo-2023-2.html

Gäller följande produkter:
Model 12, Model 16, Model 24, Portacapture X8, Portacapture X6, DR-05X, DR-07X, DR-40X,
DR-100MKIII, Mixcast 4, SERIES 8p Dyna, SERIES 102i, SERIES 208i, US-16x08, US-1x2HR, US-2x2HR, US-4x4HR.